Re: Выбор тормозных колодок.

kisa, ой, сорри, у меня что-то зависло и отвалилось цитировние, видимо.

Спасибо

Добавлено: 27-10-2025 14:59:47

Коллеги, такой вопрос: кто использовал феродо в качестве материала для колодок по хромированным ободам: не обдирает ли он хром?

1

Gorthol,

Spoiler

Константин Юрійович дуже не любить сучасні гаджети, тому призабув, що кнопка цитування працює лише з ПК, а з телефону ми її вимкнули через зловживання форумчан. Процитувати можна, але з певними заморочками, спочатку скопіювати, а потім через кнопу "

вставити

І щоб дарма пост не вісів. Звісно автоколодки будуть працювати в умовах для яких їх створили, тобто по стальному чи хромованому ободу, і звісно фарбу будуть терти.
Не думаю, що їх вдасться прогріти до температури коли клей подасться, але пам'ятати про це варто і тому я б клеїв максимально товстий шар.

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Євгеній76, я имею ввиду не краску, а хром на ободах. Он не страдает от этих колодок?

Хром страдает меньше всего.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Gorthol, насправді все стирається. Просто хром стирається настільки довго, що в межах людського життя, при цивільному використанні, цього майже не помітно

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Gorthol, я видел «тормозные дорожки» с местами стертым до стали ободом на узких «чайках» Туристов В-33 и В-32, которым более 60 лет. И вряд ли в этом не виноват песок на колодках.

Не стоит дружить с людьми, у которых нечему научиться. Вот поэтому у меня так мало друзей. Джеймс Уотсон

1