Re: Установочная болтовня и тесты

kisa, ну, хай поки буде так, але все одно всі шукають всякі різні з/ч

Отже. Пробував зробити круглий логотип, про якого писав Пафнутий, виходить або йожик або консерва img/ab  Тобто не виходить поки що  у мене композиційно втиснути все в форму кола  img/bk
Далі. Попередня версія лого муляла мені очі своєю незбалансованістю. Думав що є щось зайве, але виявилось що надто жирним елементом, по відношенню до колеса, були "зуби" спини та хвоста крокодила.  Зробив більш делікатними.

Spoiler

Установочная болтовня и тесты

Глеб, этот форум — не замена всего интернета  img/ag

Степан, Ульяна, а вы что — ничего не заметили а левом верхнем углу?  img/ak  Видимо, придётся иметь большой и малый герб img/ab
(на пробу, для понимания)

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

заметила чуть позже)))
нравицца
да это так вам для коллекции и для настроения- кроко-дракон от модератора

зы
2step брів не вистачає в останньому варіанті

о, на мою думку — дуже гарна картинка

kisa, видел — нравится, но раз пошла жара и предлоджения, то пуркуа бі и не па?

Дык вперёд, обсуждайте, тема для того и есть.

Мой гараж

kisa, я помітив, вчора ввечері. Але... на мою думку ти поспішив. Той логотип кострубатий. Ні, я розумію що у велосипеда два колеса а не одне, але в логотипі від цього вільно відійти. І хоч логотип, що зараз на голові сайту висить, малював я, зараз він мені нагадує дитячу коляску. Ну кострубатий він, навіть напишу що хреновий. З одним колесом композиційно кращий. Максимально його спростив і збалансував (так як ти любиш img/ag )

kisa, а не можна виділення тексту зробити темним з білими буквами? Жовтим погано видно чи точно виділив.

Ага, і може колір фону логотипа зробити як на сайті, сірим? Який там? #f5f5f5  ?

belissima, брови домалювати не проблема img/ab Брови я не забув намалювати, а викинув геть як варіант спрощення img/ab

А мне нравится крайний вариант лого, с звеном цепи на глазах. Класно получилось! stepimg/ay

(15-03-2017 11:33:35 отредактировано Пафнутий)

step пишет:

...Попередня версія лого муляла мені очі своєю незбалансованістю. Думав що є щось зайве, але виявилось що надто жирним елементом, по відношенню до колеса, були "зуби" спини та хвоста крокодила.  Зробив більш делікатними.

Spoiler

Я не круглый логотип имел ввиду, но ладно, пока проехали.
Пока там суть до дела, предлагаю продолжить с имеющимся крокодилом.
Звено цепи (глазки) от второго рисунка лучше.
Остальное лучше в первом.
Хвост я бы обрезал и перенёс в левый нижний угол. Типа он волочится по земле, а сам крокодил обвивает колесо аки аспид чашу со спиртом (см.эмблему докторов).
Это сбалансирует рисунок, добавит устойчивости и придаст направленности в будущее (вправо вверх).
Бантики по краям надписи слева и справа -лишняя деталь, намекает на ретротехнику, а у нас не только реконструкция древностей.

Я туда поспешил прицепить лого просто для понимания. Естественно, поцепляем варианты.
Тут такое ещё: то, что хорошо смотрится там мелко, может неважно смотреться на футболке крупно.

Мой гараж

Нужно в общих вопросах создать тему типа актуального крокодиловодства. Как назвать? И создайте кто-нить. С текстом вроде "если Ваш вопрос не стоит целой темы, задайте его здесь — опытные коллеги постараются блабла"

Мой гараж