Re: Куплено

Wyniaimg/ay

Wynia пишет:

Мій вел СШ Фест. 1985 р., тільки 56 зріст, 

Wynia пишет:

Днями придбав за 2000 грн. (екв. $73) цей Старт-Шоссе 155-411

, можно сразу Гараж здесь заводить  img/wd

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Днями начаклував  сідло нове, у використанні не було, за  250 грн.+ доставка 40 грн. разом екв. $11. Переглядаючи гілку,  побачив, що тут навіть про таке йшлося. Замовляючи не помітив особливих властивостей, бо продавець, демонструючи товар саме тримався за носак, прикриваючи передню пружину долонею, то я думав звичайне українське. А тут такий раритет! Скоріш за все зарахую до обмінного фонду. Чепрак від СШ, або України в подібному стані, думаю реально здобути за таку чудасію.)Куплено Куплено

Wynia,
Похоже на уже пожившее китайское седло с алиэкспресс.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

img/doubt Это не 5-долларовый кетай из пресс-кожи, который на любом базаре продаётся?

Мой гараж

Оно самое.

Тобто тут я лоханувся на 6 у.е.! Навіть не думав, що такі вироби існують.(

Wynia,
150 грн. На базарі коштує)
Це нормальний процес. Колеги (я наприклад) цілі рами купляли так.

kisa пишет:

5-долларовый кетай из пресс-кожи

Ні, це 3 доларове з прес-картону. І пружини в ньому дуже ніякі- м*які і швидко просідають (дідуля вагою 62кг з сусідньої вулиці купив таке на ринку за 95 грн і вбив за пів року, рейли і пружини деформувались). Мабуть найгірше сідло на ринку. Деякі спритники на ЛОХу намагаються продавати як "СССР кожа".

https://shop.kelb.bike/sedla-korziny.ht … -1405.html

Додано: 09-02-2018 23:45:21

Wynia пишет:

зарахую до обмінного фонду

у смітник, з нього нема що взяти. На майбутнє будьте обачнішим.

CustoмBicyclь пишет:

у смітник, з нього нема що взяти. На майбутнє будьте обачнішим.

Дякую, буду.  Так, лажа сталась отака. На дачі маю дві розбиті України, притулю на якусь за для тестування на витривалісь, з відти зніму совковське на реставрацію. Хіба, що так.)
Ще подивлюсь, що за тріщіку я купив за 250 грн., з опису і судячи по фото майже нову, виробнийтва ХВЗ 1977 р. завтра отримаю з Харькова.

img/ag
Wynia, вот поэтому мы больше уважаем живые барахолки, правильные базары и магазины  https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=21

Мой гараж

Wynia пишет:

що за тріщіку я купив за 250 грн., з опису і судячи по фото майже нову, виробнийтва ХВЗ 1977 р. завтра отримаю з Харькова.

Думаю, как у петровича на Куренёвке гривен по 50. Пока не впечатляете результатами в этой теме  img/ag — мы ж не ашанбайкеры, хвастаемся не кто дороже, а кто дешевле (при этом лучше) велосипед построил  img/ag

Ну ничего, освоите Куренёвку — перестанете детали из Интернета скачивать втридорога, как у Вас это пока получается. Завтра ещё на Петровке барахолка большая  img/af

Мой гараж

Купил сегодня у дяди Гены цепь для Ветерка — если не сочиняет, то "советско-прибалтийскую" из старых запасов, с замочком для впрессовывания. 100 грн.
Куплено

Горец: "Украина" 111-441 (короткая) 1990 г. с планетаркой Nexus-3
Ветерок: "Старт-шоссе" 1986 г. (2х7, дуалы)
В-37: "Спутник" В-37 1967 г. сингл (торпедо)
Лыбидь: Ардис Либыдь "Handmade in Ukraine", 1998, сингл 46/19

img/bs не сочиняет.

Мой гараж

murabel,
По оськам же видно качество  img/bs

Тоже прибарахлился сегодня утром, Куплено ,
ещё даже от грязи не отмыл. Вот такую радость, за 50р(25грн), купил — жаль нет одного эксцентрика  и звёзд.
Никак не пойму, с какого это вела?