Страницы Назад 1 … 20 21 22 23 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір
Якщо почала, то довго. Взагалі спиртова не повинна мазатися.
Впоров я дурницю — обробив тою морилкою ще два чепраки.
А потім вирішив перевірити її на водостійкість — висохлий пензлик , котрим нею фарбував , вимився теплою водою повністю
Добавлено: 22-05-2022 15:17:39
Буду тепер довго обмотувати ті сідла ганчіркою, як кочівний циган
Добавлено: 22-05-2022 15:19:22
Євгеній76, сподіваюсь поверхневий шар швидко затреться і перестане мазати.
CustoмBicyclь, ага, поки одного разу не пропутієш на п'ятій точці і все по новому.
Добавлено: 22-05-2022 16:21:19
Єдиний вихід, випивати і все по новому.
CustoмBicyclь, Буде нове цинкове покриття? Чи хром?
CustoмBicyclь, Яку фарбу будете використовувати?
toni73, "Neokor Jedynka" , для металевих конструкцій. Маю хороші враження від її стійкості до атмосфери і на стирання, не лущиться.
В темі про вилки і рульові недавно писав про криву, але рівну вилку.
Сьогодні знайшов рідну ( не впевнений що рідна, але прийшла разом з рамою колись ) вилку від Чемпіона, підрівняв і спробував як їде телепортатор — не сподобалось. Хоча руль не тягне в котрусь одну сторону, але при найменшому маневруванні намагається завалитись. Подібна поведінка у мого ПафРейсера на базі ХВЗ Прогресу, але не така "нервова" як у Чемпіона. Ну не подобається мені те, як поводиться "завалена геометрія" старих велосипедів. Ігри з плечем стійкості особливо не допомогли.
CustoмBicyclь, Чорна,чи срібна?Чи молоткова?
не подобається мені те, як поводиться "завалена геометрія"
Ага.
Не, ну прямо отторжения не вызывает, тот же Минск идёт прикольно. Но Украина больше нравится.
А Рекорд для меня приятнее рулится, чем стартон короткий. Ну, от руления Рекорда ваще тащусь
Но вот вилка длинного стартона тупо не соответствует раме просто, я это считаю конструктивным недостатком, а не особенностью. Там всё прекрасно лечится изменением вылета.
лечится изменением вылета
kisa, для міського сингла така геометрія ще нічого, але для телепортатора явно не підходить.
У вилок довгого стартона ще і річ гальм завеликий для сучасних шосейних кліщів.
Тому буду шукати якийсь інший "рамний набір" для телепортатора, із зібранішою геометрією.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір