Re: PUB
kamenskij, хррр
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 719 720 721 722 723 … 1 007 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
bellissima, Агась, це імбир, в мене дружина полюбляє чай з лаймом-яблуком-імбірем. От ми під такий чайок Євгена хлібинку на нуль і помножили
Kisa правду каже, зупинитись неможливо)
Просто зараз пекарні і хлібо-комбінати печуть хліб з найгіршої, найдешевшої, старої муки. Густо здобрюють її хімічними добавками і барвниками ( "оптичний відбілювач" ), всякими розпушувачами, ароматизаторами. А ще обмотають поліетиленом і пишуть термін зберігання 3 доби
Я коли купив хлібопічку, то теж на початках важко було стримуватись і не їсти багато хліба. Він виходить дуже смачний з простих класичних інгредієнтів, жодний теперішній магазинний хліб так не смакує.
А от моя теща в селі пече справжній домашній хліб у електричній духовці, він ще смачніший
Про що це я ? Копроекономіка добралась в нас вже до простих, традиційних продуктів харчування. У капіталістів це сталось вже давніше, їхня їжа вже давно не смачна . Зате в них не проблема купити якісні інгредієнти і органічні продукти, а в нас ще цього нема — споживач не вибагливий і готовий купувати непотріб. В нашому пострадянському суспільстві ще не зародилась культура споживання
купив хлібопічку, то теж на початках важко було стримуватись і не їсти багато хліба.
Ага, знаю одну семью, бываю у них редко, на улице встречаю раз в полгода. И как-то после перерыва встретил, и... ээ... удивился. Все КРУГЛЫЕ, как Вини-Пух. За щеками уши не видно. Ну реально, боди-позитивные пародии на тех людей, которых я знаю десятки лет (к нынешнему времени уже попустило — вернулись в норму )
На мою подругу детства подумал, что обленилась, но её мама, которая всегда была стройной. меня просто убила своей фигурой, да и отчим тоже,
А через месяц они пригласили меня пошаманить комп. Ну и поляна. Таки оказалось — хлебопечка Я жрал тот хлеб, как не в себя, непрерывно несколько часов, и на дорожку взял
С тех пор точно не хочу хлебопечку и отношусь с превеликой опаской к возможности иметь под рукой бесконечное количество вкуснейшего хлеба
Но когда угощают немножко — кайф
kisa, я щоб не заокруглитись від тещиного хліба їжджу по нього велосипедом. Туди/назад 54 км., з яких ⅔ піщані грунтовки. Ох ці калорії
Так отож, я хоча і з породи гончіх — більше за 70 кіло не набираю — та взяв за правило, багато їси — багато катай
Доречі у нашого крокопекаря не просто живий хліб, а корисно — цілющій.
Якщо автор буде не проти, викладу рецепт.
Моя дружина, еколог, та адепт корисного та правильного харчування, як рецепт побачила, трохи ох приємно здивувалась
Фигасе, у меня столько наименований компонентов во всём моём меню нет
Рецепт
На рахунок "цілющий" : не перемелені на муку зерна і насіння зовсім не на користь кишківнику людини, особливо дітям і старшим за 50 (умовно). По-перше вони не перетравлюються, тому організм з них нічого не "екстрагує". По-друге — можуть тупо дряпати слизову товстої кишки, накопичуватись у дивертикулах ( в кого вони є, а є в багатьох) і цим провокувати їх запалення.
Тому всі ці насіннєві добавки треба ретельно перемелювати. Також розумно їх поєднувати на рахунок сумісності. Це той випадок, коли більше не означає краще.
CustoмBicyclь, Це лише рецепт, технологія подрібнення мені не відома. Якщо фракція дуже мала, то мусить працювати як "скраб" для шлунку та кішкивни. Досвід є, згодом відпишу
CustoмBicyclь, для тщательного перемалывания "хлеборезка" есть а глотают не пережевывая только бакланы
"Тщательно пережевывая пищу, ты помогаешь обществу"©
Хорошо вам. Накусываете еду разную, какую захотите. А тут хлеб-сол и картошка забыл как выглядят. 140 килограмм носить знаете как оно тоскливо. было