Тема: ЖЗЛ. Реально не віртуально.
Отже...
Одного гарного весняного сонячного дня я отримав повідомлення:
— Здравствуй дорогой!...
Хто писав думаю здогадаєтесь, але мова була про те, щоб створити тут тему ЖЗЛ.
Що за тема ЖЗЛ, для тих хто не в курсі. Це розповіді учасників форуму (Замечательных Людей) про реальні зустрічі в реальному Житті. Задумка цієї теми з'явилась тоді, коли я приїхав до Кості (kisa) в Київ, разом покрути гайки, попити кави і помріяти про майбутнє. Про що й написав стартовим повідомленням створивши відповідну тему.
(Оскільки фото у цьому повідомлені вже історія, дозволив собі зробти їх чб, сподіваюсь що сприйматимеься добре)
Тут мені хотілось би сказати про те. що перша така зустріч відбулась задовго до створення цієї теми, коли я попхася до Львова на одному з своїх крокодилів. Ось, step і Бегущая Черепаха
Отже ідея отримала підтримку. Невдовзі вібулась моя зустріч з leonyarом. У kisи на дачі. Спільне крутіня гайок, рихтовка вилок, пайка сріблом в перемішку з пивом, шашликом та борщем
А ось тут Евгений76 в першу зстріч з kisою, обкатує Костіну "Україну".
А тут велика тусня в Києві
Слева направо:
Игорь ака Gosha Mst. Женя ака Евгений76. Перепоясанный двумя швальбами, как революционный матрос — пулемётными лентами, Лёня ака leonar. kisa. Коля ака Vognick. Юля.
Але наразі самою унікальню була зустріч України і Латвії. Львів, Бегущая Черепаха і Gagarins
Продовжуєм позафорумні зустрічі колеги!