Re: PUB

DCorvus,  перспектива штрафа ))я и смотрю что и по полосам для ОТ ездят и в карманы для ОТ заезжают это наверное от перспективы. Ну по крайней мере у нас. В России и Украине возможно по другому. А вообще строгость законов, компенсируется не обязательностью их исполнения.
И как ни крути, но по культуре езды мы конечно впереди например Египта), но ещё достаточно далеки от цивилизованных стран. Ничего личного, обидеть никого не хочу)

Добавлено: 02-08-2021 16:27:13

Riverdale, сигарету забыли)) к пиву)
kisa, с одной стороны мало кому нужны, с другой стороны езда между пешеходами, постоянные спуски подъемы в переходы, в итоге иногда обычная поездка превращается типа лёгкий фитнес.  Возможно наличие нормальных велодорог увеличило бы количество велосипедистов для езды по делам. Сел и поехал.

Куплю ранний "телескоп"

jordan777 пишет:

Сел и поехал.

img/ag Ага, заржали и побежали. Все только и мечтают с авто на велики пересесть. С гор. транспорта — и то мало кто пересаживается.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, ну одно время велик вообще как бы перестал участвовать в городской жизни, потом начал возвращаться. Москва не сразу строилась если что))

Куплю ранний "телескоп"

1

Мой малой частенько на работу ездит на велике, а это с окраины Минска, Уручье-2, до примерно центра города, р-н метро "Молодёжная", ул. Кальварийская. Когда не запланирована пьянка.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Во славу велостроению:

Как были мудры наши предки,
                                создав на сотню лет задел,
предполагая, что их делу
                                 есть и начало , и предел.....
А их потомки благодарно
                                  хранят свой маленький НЗ,
где ласточка с эмблемы славит
                                   велосипеды ХВЗ !!!

Рама вилку умоляла, без колёс чтоб не гуляла !
Спортсменом можешь ты не быть, но велик "Спорт" иметь ОБЯЗАН!!!
Собаки не лают на В541 — они восторженно бегут рядом!!

5

Ех, як не крути велосипед чудовий вид транспорту. Економiчний, достатньо швидкий, простий, тихий, комфортний. Мало цiкавий бiльшостi так званних "правоохоронцiв". Головне щоб розуму, рук i фiзичноi форми вистачало. Ну, про комфорт, умудрился я на спокiйному рiвному спуску заснути на ходу img/ag , сам в шоцi. Навiть в маршрутцi таку розкiш собi не позволяв.

2

img/ai Это как? img/bj

Добавлено: 03-08-2021 20:32:58

Не, ну я близко знаком с одной барышней, которая спит на ходу на этом велосипеде головой чуть ли не в корзинке.

Spoiler

Но ей 2 года и её папа возит img/ae  img/bj 

Мой гараж

kisa, ну як, хороша вкатана грунтовка, з двох сторiн лic, вiтер в спину, довгий пологий спуск. Усе катить само. Ну i храпанув я якось... Ясно що години не спав, ну але спуск уже закiнчувався  img/ag

4

доброго здоровя. не знаю чи сюди, але можливо таки сюди. нещодавно запрошував бажаючих приєднатись до  велопробігу. Він таки відбувся тож даю невеликий звіт. тим більше, що на досягнутому не завершуємо і запрошую приєднатись наступного року( це не прикол, але серед учасників таки була людина, яка приїхала із Києва). посилання на відео велопробігу  https://www.youtube.com/watch?v=WdUdvfctFLY  Ідея, яка зародилась наприкінці зими 2021р, втілилась у життя. З благословенням Св.отців о 08.35 ми вирушили в подорож. кожен хто знайшов  час на веломандрівку напевно не скоро її забуде( днів 2-3 ноги точно болітимуть, бо хоча ми й декларували відстань у 50 км, але велокомп'ютер в одного з наших учасників твердив — МИ ПРОЇХАЛИ 67 КМ).  до речі дехто шукав не лише час на веломандрівку, а й велосипед. були люди, які позичали в рідних та знайомих, дехто шукав велосипеди  на прокат. учасниками веломандрівки були не лише жителі наших громад, а й жителі с.Демянка- Наддністрянська та навіть Києва( починали рух від Старої школи, селище Розділ). Участь взяли приблизно 80 чол.,  в моєму журналі реєстрації записано 22 людини від м.Новий Розділ. В дорозі ми мали можливість відпочити та перекусити, спочатку в кавярні "Перша кляса" с. Розділ, згодом смачним кулішем нас приймало  с.Тростянець.
    "Стежками білих хорватів" задумувався як майбутній веломаршрут, як можливість розвинути туристичний потенціал наших чотирьох громад. Іншою задумкою було привернути увагу до памяток, які ми втрачаємо. Я думаю в інтернеті читали публікаці про п.В.Петрика проти якого відкрита кримінальна справа через ситуацію із Миколаївською фортецею, пам'яткою фортифікації часів Австрійської імперії та Першої світової війни, що збудована на іншій пам'ятці — залишках городища білих хорватів (особисто я підтримую саме таку теорію, а дискусії істориків щодо цього питання ще тривають). А дехто у високих київських кабінетах цього не бачить, він(вони) бачать лише кар'єр піску. Або чого вартує історія із зміною власників палацу Жевуських -Лянцкоронських у селищі Розділ. Чим частіше дані локації відвідуватимуть люди,  тим більшим буде народний контроль за ними. от таке. тож якщо дасть Бог дочекати ласкаво прошу на наступний рік до нас на ВЕЛОПРОБІГ.PUB PUB PUB PUB PUB

9

Благородна та важлива міссія! В першу чергу, щодо пам'яток. Бажаю розвитку справі!

дякую img/thank

Так а ЖЗЛ чем не тема?

Diesel power

Eclipse пишет:

ЖЗЛ чем не

img/ag Тем, что в мероприятии засвечено меньше двух форумчан img/bk Даже меньше одного, и от ашанов рябит, т.е. как велосипедное мероприятие, это ашанбайкерство. При чём это здесь вообще? Без наших людей и велосипедов нашего направления?

Мой гараж

А есть кто-нибудь из Оренбурга? Хочу выбраться с женой и ребенком хоть куда-то в этом году, выбор пал на Оренбург и Соль-Илецк рядом с ним. Задал бы пару вопросов что да как лучше.

Делай правильно и не делай неправильно © Лао-цзы

доброго здоров'я. до написаного по велопробігу "стежками білих хорватів". тобто в коментар до посту. одним із координаторів  та ініціаторів даного проекту був особисто я ( на початку відео такий "пацанчик" у жовтій футболці та синіх шортах). Всю трасу 67 км від А до Я, як організатор теж відпедалював ( з дружиною, бо самого не відпустила), із зупинками на ремонт велосипедів учасників даного дійства. тож один форумчанин таки був. а ашанбайків таки було багато, через те що один із відтинків довжиною 5км. передбачав рух по лісі(на відео не знято, нажаль) з крутими підйомами та спусками . тож повторююсь: наступного року, як дочекаємо , ласкаво прошу форумчан на велопробіг до нас Львівщину, буде цікаво.