Re: Вопросы и ответы 2017
Изолента тянется при нагреве, постояло на солнечной стороне и поплыла. А так конечно способ годный
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Вопросы и ответы 2017
Изолента тянется при нагреве, постояло на солнечной стороне и поплыла. А так конечно способ годный
Ну да, на одинарном
Но там де рвонуло явно не на одинарний обод синю изоленту намотно було
Если на балконе солнечно и жарко, то бабахнет и на фирменном континенатль флипере.
Таку пакувальну стрічку:
Зафіксувати 1-2 шарами скотча.
Если на балконе солнечно и жарко, то бабахнет и на фирменном континенатль флипере.
Вот Вы и подошли к главному, а на моём фирменном флипере точно не рванёт, хоть солнце, хоть в мороз.
Я про двойной обод с дырочками под спицы.
step— совершенно верно , и я об этом.
А на одинарном — три слоя тканевой. Ибо ПВХ вроде и служит годами, но как-то угоожающе тонко обтягивает ниппели спиц, будучи качественно обжатой камерой.
1 доллар стоит на любом базаре моток тканевой изоленты, которого хватает на 2-3 велосипеда..
На Феніксі використав бутерброд з тканевої і ПВХ ізоленти, якась одна закінчилася, домотав другою. Вже четвертий чи п"ятий рік покришку не знімаю. Обода подвійні, правда там більше 4,5 атм. не буває.
З.І. про фліпер я тоді тільки здогадувався.
До речі, якщо не брати в розрахунок ціну, покри краще брати фолдингові чи зі стальним кордом?
Я бачу плюс фолдингової пкришки у її компактності як запаски в далеких мандрівках, і в квартирі простіше зберігати
Думаю те що фолдингова як правило легша нам байдуже?
step, тобто, теоретично, можна таскати з собою одну фолдингову як запаску, а бойові можна ставити і на залізному корді )
Ну, буває ще одна дивина, фолдингова від однієї фірми може бути важче ніж звичайна від другої.
А все інше підтримую. Для нас плюс фолдингової в запасці. Хоча камера на запаску більш потрібна.
Евгений76, само собою що порівнювати вагу коректно тільки між покришками однієї моделі
Грга Питич, якщо не стоять питання витягти максимум для гонок або вєсоманьячество то так
Ну хіба ще такий маленький плюсик — фолдингову покришку легше монтувати а особливо демонтовувати.
посоветуйте, какие взять педали для шоссейника
вводные данные:шатуны алюминий светлые, резьба в шатунах совр стандарта
(мучаюсь между алюм.Wellgo LU-C33 , алюм. Exustar PM923 и VP -608, VP 628)
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Вопросы и ответы 2017