Re: Моя вєло хата

Пафнутий, имхо тут +— 5мм не важно. По крайней мене для пробы можно подходящую заготовку попробовать.  А если "пойдет" и  заготовок на всех хватит, объявим это новым стандартом.  img/ae

Евгений76, а чи не потрібно  робити такі ось клинці
Моя вєло хата
для стискання пружини при "встьогуванні"?

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

MWL,
Да лежит у меня пара п-образных антискольжений старинных, думал размер такой. Но даже если и такой, они сильно короче.

MWL, думаю нетреба, зробити заокруглений профіль шипів і аналогічний втулок на педалі.

А, тільки побачив пропозицію.
Ні, воно полегшить заход, але не дасть розклинитися тим штукам, назвемо їх колоколами. Колега CustoмBicyclь, цілком правий, саме такий план. Ці загогуліни поки з запасом зроблені, в процесі сточу. Тут головне їх всі однаковими зробити.

В педалях є недолік, неможливість легко регулювати силу тримання. Якщо в класичних є регуліровачний гвинт, то тут бачиться тільки додаткові проставки перед пружиною, а це розборка педалі.

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76,
Вот про регулировку я и думал, когда посчитал крайнюю чашку подвижной.
Но реальность оказалась как обычно, альтернативной. img/ag

Евгений76, не проблема- на одному з колоколів/дзвонів робиться різьба з гайкою і контрогайкою. Взагалі моя думка, що ця конструкція ненадійна і непрактична через неминучий люфт вертикально між туфлем і педаллю, занадто малий ступінь свободи у ротаціях (повороти до встібування/вистібування) і буде швидко зношуватись.

Вчора ввечері в моєму житті сталося дві події пов'язані з вєлотреком.
Головна, завдяки хорошій людині — Леоніду, я туди такі попав  img/bp
Виявилося, що розмір взуття у нас однаковий, тому я ще і опробував контактні педалі

Spoiler

Льоня, сподіваюсь я не сильно шипи покоцав, коли вперше зупинявся  img/ae

Обкатав Дубровского. Ну і особиста маленька перемога, завдяки сенсею Леоніду, і забрався на віраж  img/thank

Моя вєло хата
Льоня  img/friends  img/az

(11-10-2017 16:16:54 отредактировано leonyar)

Евгений76,
img/bi  img/bf   Женя долго к этому морально готовился дома, а тут по приезду прохладно , ветрено, да ещё и дождь не дай Бог капать начнёт.

Spoiler

Что ни говорите, а сезон на треке наверно стоит уже закрывать. Толком не потренеруешься, а колени загнать по холоду легко.

Поэтому он достаточно быстро перепробовал всех коней стоящих у нас на "коновязи"
Алюминиевый трековый Comanche с карбо вилкой ( Коля Vognik img/thank )
шоссейный "Ferrari"
"Дубровский"
Моя вєло хата

"Всегнулся" в Дубровича и погнали пяток другой разогревочных кругов, а дальше глаза боятся а Женя едет img/aw  img/ay
Очень рад что Женя получил новые ощущения. Может как нибудь во Львов сгоняем на крытый  img/wd

img/ay
Я на себя дождик в Осокорки оттянул img/bs
img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Да, Льоня подав цікаву ідею, Микола, надав матеріал, а я по приїзді додому постараюся її реалізувати. Поки тримаємо інтригу.

Евгений76 пишет:

Поки тримаємо інтригу.

Да ладно сегодня вечером расколишся.   img/az  img/ag
Тем более я уже кому-то из наших показывал и озвучивал эту идею!

Все може бути, головне зібратися всім!

Як вже сказано вище, моє перебування на треку окрім катання вилилося в одну цікаву ідею.

Пісня про обод
Слова ідея leonyar, музика обод Vognick, виконання моє.

Якщо раптом, обод довго жити приказав

Spoiler

Моя вєло хата

ти його не викідай, сам, або другу віддай.

Spoiler

Моя вєло хата

Якщо взяти інструмент, та добити до кінця

Spoiler

Моя вєло хата

можна трубку на ньому довго ще катати.

Моя вєло хата

Ну і для статистики. Обод Мавік опен про зазнав бокового удару, після чого був відкладений до смітника. Після того як заговорили про обода під трубки, колега Леонід звернув мою увагу, що після зняття бортиків профіль стає акурат трубочним. А далі справа техніки, відломав плоскогубцями, зачистив напилком. Потім ще заполірую. Так як обод буде під трек, то наявність тормозних дорожок не критична.

img/bt Ооось до кого потрапило це непорозуміння, і хто йому дав раду img/bs  img/ay
А що там з чистою вагою, в порівнянні з СШ?

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Евгений76,
Ще придати йому однородний колір , зібрати на "ріжучі" спиці, і буде  img/bb бімба img/wd

По вазі вангую що там все буде ок, а по надійності цей обід має бути добрим img/bs