Re: О велосипедном освещении и электропитании.
Білий пластиковий ковпачок просто розплавиться
Якщо китайці викатят лампу світлодіодну філаментного типу цоколь Е10, то я буду перший, хто спробує її замість лампи розжарювання
|
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → О велосипедном освещении и электропитании.
Білий пластиковий ковпачок просто розплавиться
Якщо китайці викатят лампу світлодіодну філаментного типу цоколь Е10, то я буду перший, хто спробує її замість лампи розжарювання
Продовження мого попереднього поста, тепер у вигляді фото
Темніє зараз рано, тому..
Фара викл
Фара вкл
Тепер перед вильотом менше шансів залишитись без світла
крокодилинг карбидной фары из подручных материалов:
https://youtu.be/k-IQ1reeBC8?si=dtozKOuxVfmWCuKR
Сравнение катафотов (современных).
Тот что с кронштейном — немецкий Busch + Müller
Второй — финский Herrmans.
На фото видна разница в отражающей способности. Вживую она намного очевиднее.
Ни раз читал мнение что Busch + Müller делают максимально качественные отражатели, возможно это так.
Чи може хтось підказати чому не працює, як виявити причину та відремонтувати дану кучку металолому ?
Вирішив згадати хороші роки та купив здуру динамку. Заодно і згадав як я з такими динамками колись промучився, то прижимається слабо до колеса, то всередині якийсь (один єдиний) проводок відпаде.
Тепер думаю що в такій простій приспособі може бути причиною несправності.
1. Прозвонить обмотку на целостность
2. Проверить все контакты
Eclipse,
Дякую за увагу до питання та відповідь !
Мультиметра немає, лампочкою не додумався продзвонити. Вийняв обмотку, обмотав її ізолентою щоб не торкалась корпусу, склав, почало працювати
Може і справді десь не було контакту чи навпаки було КЗ.
Але мене терзают смутниє сомнения і я не розумію — один контакт обмотки йде на плюс, а інший кінець котушки повинен іти на мінус чи бути ізольованим ?
На корпус
Ток — он по кругу ходит.
Лампочка — масса — один конец обмотки — обмотка — другой конец обмотки — провод на улице — лампочка — масс... А вот, круг замкнулся.
Разомкнутая цепь — это как выключатель. Ну, собссно, выключатель такие цепи и размыкает/замыкает.
Євгеній76,
Дякую.
В мене вийшло методом тика. Але вийшло. Якось 
kisa,
Погано я фізику вчив. Мені важко зрозуміти як провод який виходить на плюс, одночасно іншим кінцем йде на масу. Мені це здається нелогічним
Але вже хай так і буде. Працює — ну і добре.
Склав, змазав втулки, зажав. Підтягнув пружинку методом укорочення її кінчика та загибу в новому місці. Бо ці пружини слабо прижимають динамку до колеса.
Ну і кронштейн придбав ранній на 1960 роки. Повністю новий. Шукав місяці чотири. За такі тільки іржаві та гнуті кронштейни на одному відомому ресурсі хотіли аж до 500грн
Щоб вони їх ще років 100 продавали
Вже думав що не знайду, але випадково натрапив на продаж фари з цим кронштейном, продавець виявився людиною простою, нормальною, лот роздерибанили, комусь пішла фара, мені дістався кронштейн за 100грн.
Не треба спішити і все поступово знаходиться та ще й по доступній ціні.

kisa,
Ну раз Ви майже все знаєте по лісапетах то підкажіть будь ласка слідуючий момент — з якого боку краще ставити динамку ? Чи це абсолютно не принципово і не на що не впливає ? Ваша думка мені цікава і важлива, тому і питаю
Єдине що може бути якщо поставити з правого боку ззаду вилки це постійно заляпана водою і грязюкою динамка, принаймі я так думаю.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → О велосипедном освещении и электропитании.