Re: СШ-73 Tilia
Гнет от потуг раскрутить жирную резину на больших передачах.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → СШ-73 Tilia
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 42 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Гнет от потуг раскрутить жирную резину на больших передачах.
CustoмBicyclь,Нет,на 5 не гнет,а на 4-й я не езжу.
alonso_forgotten, Стоя не педалирую,точнее педалирую только ради проверки.Всегда по максимуму стараюсь выкручивать сидя.Трещетка тоже не причем.
Добавлено: 04-11-2017 13:15:59
cepbiu, Потуг абсолютно нет,разгон великолепный,без какого либо напряга.На пятой!!
CustoмBicyclь, но ведь полвека народ катает на трещётке
Касеты появились в 80ых (? поправьте если шо)
И небыло такого ни у кого
Проблема специфическая, может слишком длинный китайский фривил усугубляет рычаг, из за которого и изобрели касеты?)
Ладно,дам еще подсказку,после внезапно погнутой оси и остановки в "кармане" я лишь отпустил натяжитель и гайки оси.
PE4ENbKO, Хвала небесам))))))))О даа!!
Что самое интересное чейн был отличен.Понятное дело,где то мм не уследил.Но еще небольшой грешок на шимановские звезды,с их запилами для лучшего переключения.Былаб обычная звездень,все было б пучком,но имеем что имеем))
Вот теперь сижу и думаю,купить фривил,как следствие придется сгибать перья,либо переключатель поставить,но тогда тупо меняется концепция гряземеса,т.к. переклюк не любит палочки...Был печальный опыт два раза,причем на этой раме
Snj, касети з'явились, бо гнуті осі є хворобою багатошвидкісних фрівілів. Думаю цей недолік можна було б усунути довгим правим конусом (на всю довжину фрівілу) або різьбовою дистанційною втулкою замість безрізьбової. Любителі лігерадів і веломобілів виточували осі з товстим проміжком замість тої дистанційної втулки (правий конус накручувався з лівого кінця осі і впирався в той проміжок). Також переробляли втулки під промислові підшипники на товстішій осі. У китайських втулках для фрівілів під промислові підшипники осі гнуться рідше.
Додано: 04-11-2017 21:09:56
Максим чомусь ще не точить вдосконалень для таких ситуацій, що дивно.
toni73, я колись засинглив такий фрівіл- викинув зайві зірки, замінивши їх проставками з кетайського вбитого фрівілу. Бачив багато засинглених фрівілів- ланцюг нікому сам не перескакував, ймовірно проблема в ланцюгу (б/у багатошвидкісні ланцюги часто кручені і нерівномірно розтягнуті, тому на синглах працюють погано).
CustoмBicyclь, Ланцюг звісно не новий,але досить живий.Проблема в чейнлайні.
Наразі бачу вихід з даної ситуації встановивши пару ланок,та перейти на 4 зірку.В гору точно не перестрибне,на 5-у буде без наслідків.Та й зима не за горами,тому по снігу буде легше їздити.
Той випадок коли велосипед сам підказує як треба Просто він з душею в мене
toni73, залиште на фрівілі ОДНУ зірку, чейнлайн зробіть проставками. Форму зубів зірки фрівіла можна поправити (поглибити) болгаркою по трафарету з синглової зірки.
CustoмBicyclь, Я так і планував,хотілось остаточно визначитись з передаточним...Визначився
toni73, ага, містика якась В когось педалі ноги пхають, а в когось ланцюг сам по зірках скаче. Ось самаубілся
CustoмBicyclь, Буває Головне визначив несправність.Буде уроком.
Кассету ставить вместо трещётки ещё можно. У кассеты правый подшипник на оси гораздо ближе к дропу, и эту ось потруднее согнуть.
DVDshnik, Та дело не в этом,дело в скачущей цепи.
Переставил я на 4 звезду цепь,чейн вообще в ноль,и шо вы думаете?
Скажу одно,сингл на трещотке это зло.
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 42 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → СШ-73 Tilia