Майже на всіх фото з пітєрскої статті видно наскільки незручний велобаул (маю на увазі коли великі торби звисають з боків багажника) саме на поганих дорогах і доланні перешкод. Втім, кому важливо на кожній зупинці діставати косметичку з дна торби, то це найкращий варіант. Доступ до речей простіший. Але це зовсім не потрібно в поході при правильній організації багажу. Тому мені до вподоби такий варіант
Я б спрямовував свої зусилля на оптимізацію спорядження. Мінімізацію об'єму та ваги, мультифункціональність, рішення без чого можна обійтись. Тут ще є така особливість в їзді по поганих дорогах з багажником. Тим всім мотлохом безбожно товче через відсутність амортизації. Чудесні одинарні обода тут ніразу не захистять багаж і нерви від розковбасу. Отже багаж повинен бути, так би мовити, "підресореним". Я хочу пошити собі велику підсидільну торбу, але кріпити її до велосипеда багажними джгутами, котрі ґумові. Тобто ідея в тому щоб багаж був як би підвішеним на еластичній підвісці, а не тупо лежав на тупо неамортизованому багажнику, терплячи тупі удари і розповсюджуючи ці тупі удари по всій конструкції велосипед-їздун.