Re: воскресить ereilukas-8 для моего Орла
Та й подививши потім ми побачили шо той клин якийсь монстер забивав,головка клина розклепана геть
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → воскресить ereilukas-8 для моего Орла
Та й подививши потім ми побачили шо той клин якийсь монстер забивав,головка клина розклепана геть
Для подростка я бы выбрал более яркие цвета. Крылья тоже ставить не стоит, без них велосипед выглядит более аресивно, что ли)) На веле моего сына были крылья и багажник, но я ставить не стал.
CustoмBicyclь Подколка зарахована Але я коли робив фото, то збираюч, орленка вперше, щоб глянути, як він в зборі, поспішав. Одного клина поставив гайкою назад, а другий автоматом, за першим. В їздовій версії клини стоять так, як і в інших моїх велосипедах))
https://photos.app.goo.gl/jb8bAcXPatGBrN6g2
helvig, ММВЗ зачотний А зеленого конкретно псує сідло. Я знаю, що воно досить зручне, але вигляд
helvig, В том то и смысл,что бы велосипед был и оригинален и не слишком ярок-являясь приманкой для воров,вел фиг с ним,перебедуем и еще один соберем,главное что бы сына не пострадал.Все же склоняюсь к темно синим или коричневым оттенкам.Зеленые тона прям перед глазами стоят,но вот чего то не хочется
Добавлено: 16-12-2017 19:51:24
Посоветуйте или отсоветуйте
Тогда не коричневый.
На велосипеді темно-коричнева рама добре виглядає тільки зі світло-коричневими крилами, ободами, сідлом з гріпсами та і то треба прикидати.
У мене і сусіда з кладовки вкрали 4 вела. Спеш, юнівега і два бергамоти. Залишився стояти тільки аіст, на якому син у школу їздив))(колеса з того аіста я спершу поставив на орленка). Ті, хто краде велосипеди, наврядчи поведуться на підлітковий сингл. Вони і не глянуть на нього, як що там немає ззаду касети на 7 зірочок. І колір тут буде нідочого) Якщо робити протиугонний велосипед, то його взагалі фарбувати не треба, а так, лаком вскрити і все)) Але всеж велосипед має бути гармонійним і трохи "визивающих" підліткових кольорів. Щитки добавляють мирного, більш безпечного характеру велосипеду. Те сідло, що я обіцяв передати, біло-червоне. Як що плануються зелені покришки, то у мене є дві зелених, старих. Стан у них такий собі, порепаний, але можу і їх прислати, може якась одна і підійде. Це я до того, що мабуть варто відштовхуватитя від світлозеленого, білого і червоного кольорів, якось вписувати їх у гамму. Ну і фарбувати обода, навіть не знаю, чи варто. Як на мене, фарбований обод тягне за собою фарбовану передню і задню втулки, а після них автоматом уява домальовує темні шатуни і передню зірочку...а до неї амовилку і вібрейки,манетки, тросики... ну, може я на своєму спеші колись довго переїздив от моя уява і пре в цей бік. У орльонка для такого комплекту рама занадто витончена. Там , на мою думку навпаки хочеться "яскравого" мінімалізму.
CustoмBicyclь Зелений вел з цієї теми https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=192 Там і про сідло напишу.
helvig, Вбили Як би реставрував для себе,то.так би й було,задув би лаком та й всьо.Але ви ж розумієте що підлітки прагнуть відокремитись серед друзів,то й я прагну авторський окрас орльонка
В общем вижу так:обода в беж,типа латте,ну а раму с вилкой либо темно синие либо коричнивые тона,отговорите или отсоветуйте товарищи
Бежевые крылья и зелёный, синий цвет рамы это "Урал" и не только, возможно. Вполне сочетаемые цвета. У меня зелёный.
Советские "Уралы" вроде бы всегда были зеленые. Синие выпускались "Туристы".
механик_км, Общая концепция какая будет? Дорожник (как оригинал — такой руль, крылья, багажник), паф-рейсер (мини версия этого, например https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=4468#p4468 ) или шоссер (с бараном, как выше коллега helvig покказывал)?
Эм. Я когда брату делал велик (аист-20"), мы знали что покраска будет точно. Думал выделить поярче цветом.... но он наоборот попросил темно-синий. Поэтому...лучше придумайте уж как выудить информацию о цвете не с нас а с него, дальше уже мы прикинем цвета комплектухи вместе)
PS: Тут инстаграм одной мастерской, они конечно шоссеры делают, но я тут почти каждую картинку устану в байкпорн постить, посмотрите, может вам какая комбинация приглянется.
Для ободов и крыльев есть проверенный цвет PAL 1013 или PAL 1012 кстати с темно синим будет хорошо смотреться.
Я когда про черные обода писал, то вот про что думал: https://www.instagram.com/p/BV3l6gcA1pF … laworkshop Здесь черные обода, втулки и система смотрятся умесно и органично. А черные обода в комплекте с блестящими шатунами, втулками и звездочками- так себе.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → воскресить ereilukas-8 для моего Орла