Re: Установочная болтовня и тесты

Повторяю, девочек выслушали, что им что-то не нравится, поняли.  Их критика помогает сделать сайт лучше.
Хочется послушать мальчиков — КАК собственно, сделать сайт лучше.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Aleksei Dmytren пишет:

Никто не искал, началось с крайнего зареганного

Леша, началось с того, что кому то показались грустными последние новости.
И понеслась! Я бы, на месте КИСЫ поменьше угождал всяким "хотелкам" поскольку это бесконечно и невыпонимо. Установочная болтовня и тесты
А еще кто то "хоче перевершити мене в ліннощах".  Установочная болтовня и тесты Одразу кажу — не вийде. Установочная болтовня и тесты
Я опытный и изобретательный лентяй. Поэтому господа беритесь за работу.
Кому хочется особых смайлов — собираете ссылки на них, вставляете как картинку.

[img]http://yoursmiles.org/tsmile/smoke/t3034.gif[/img]

Если хочется особых (оригинальных) надписей — постите идею не сразу а на следующий день. Бывает, что зуд проходит. img/ag 
А КИСУ не напрягайте по мелочам.

Могу понять когда умный тупит, не понимаю когда тупой умничает.

kisa пишет:

img/ag Та ПИСАТЬ ты можешь хоть по-арабски, я про интерфей форума — что механизм пишет. Ты пишешь, как у тебя комп настроен, а что пишет интерфейс форума — в профиле указываешь. Кстати, литовский почти полностью готов тоже.
Можешь включать — там побурчи, может мы с Виктором чего упустили — подскажешь  img/af

Мальчік, ти думаєш я настільки тупий? Хіба не зрозуміло що то був стьоб?  *KISSED*  img/ag

Victor Reshetnjak пишет:

Если хочется особых (оригинальных) надписей — постите идею не сразу а на следующий день. Бывает, что зуд проходит. img/ag 

Віктор ми з Олексієм якраз були проти різких зайвих рухів щодо тієї паранойї з подвійного тлумачення загальноприйнятого. То тепер ми ще й виявились крайніми...еее...ні задніми...чи останніми img/ag

Виктор, так их  img/am
img/ag  img/ag  img/ag  img/ar

Мой гараж

Victor Reshetnjak пишет:

Про смайли теж був стьоб з мого боку, якщо що. Але раз так стало питання то звиняйте мальчікі, але вишукувати стандартні смайли в інтенетах щоб вставити в свій пост на форумі це збочення!!!!!!! Я розумію що то не головне наразі питання, але вибачте мальчікі, якого біса? Ваша робота роботу робити, наша робота чіплятись до вашої роботи, а не навпаки img/ae  img/ag

step пишет:

звиняйте мальчікі, але вишукувати стандартні смайли в інтенетах щоб вставити в свій пост на форумі це збочення!

img/bs  Згоден. Але я мав на увазі нестандартні. Стандартні це для початківців. Типу: ось вам мінімальний набір, як що у вас немає своєї колекції. Як не крути а на парсер прийде посилання на смайлик де б він не лежав, чи вгорі над "напишіть повідомлення" чи на сервері бібліотеки конгресу.
Тому вимагати від КІСИ  смайликів — це вередування (читай — ліннощі). 

наша робота чіплятись до вашої роботи, а не навпаки

img/ag  img/ay
Мабуть відкрию тему крилатих виразів форуму!
А тепер про діло.
Вся полеміка про надпися витікає теж від ліннощів: комусь влом поставити кому, комусь чітко (і грамотно скласти фразу). І тоді виникають двозначності і непонятки. Пост стає важким для розуміння думки письменника. Починається перепитування уточнення та інше.
Фраза "останній зареганий" означає, що зареганих більше не буде. Ніколи.
А "останній із зареганих" означає, що цей чоловік нешодавно зарегався і після нього ще нікого небуло.
А здавалося б яка різниця?

Могу понять когда умный тупит, не понимаю когда тупой умничает.

Между прочим, один мой дружбан был первым на этом форуме, кто не поленился назначать свой цвет текста в своих постах. Не без бурчания, да — он по-другому не умеет  img/ae А теперь он смалик из интернета вставить не умеет  img/bm  img/bj

Мой гараж

img/ag Хто не вміє? Я не вмію? Во! Якраз в тему img/ag 

Spoiler

Установочная болтовня и тесты

img/ag Це мені намагаються показати що була надзвичайно, мегаважлива проблема із "останнім", на яку я, будучи при здоровому глузді, ніколи й не звернув би уваги, а зрозумів все як треба, ще на рівні підсвідомості. Порівняно з відсутніми смайлами, проблема виїденого яйця не вартує  img/ag Та й смайли загалом, і все інше теж. Нема проблеми. Є парадокс. Він полягає у тому, що я як і ви, проти дурацьких замін, але з усіх сил перекнуєте мене що я не правий img/ag   Втомився я щось  img/au

ні, ще разок і піду подрімаю

Стрілка поряд з ніком так схожа на пісюн імпотента, завжди на пів-шосту показує. Ще й тицькати у це доводиться img/at   img/ae  img/ag Ой! Що це? Невже я теж заразився параноїдальним подвійним тлумаченням?  Установочная болтовня и тесты   img/ag

stepimg/ag  img/bj
..зачитался так, что потерял суть... img/ag

Стрелку кстати не видно с мобилки

Стрілка поряд з ніком так схожа

а если на нее навести мышу — то во всплывающей подсказке без смущения пишут, что можно вставить ник в форму ответа.
Воу-воу, палехчи, сюда же дети тоже будут заходить

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

У художника і уява художня  img/ag
Тепер воно буде сприйматись як аналіз від Пафнутія "Батярів", "BeerBike", "Мудей Ездей".
До речі в рівзних браузерах стрілка має різний вигляд, мо' помінять її на зірочку, квадрат чи знак !

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Стрелка — к разработчику.

Мой гараж

http://tinycorelinux.ru/topic9-ustanovk … linux.html