Re: Куплено
vault_boy, з розємним з'єднанням?
У Димы она не от того вела — я видел, мы говорили.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Куплено
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 98 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vault_boy, з розємним з'єднанням?
У Димы она не от того вела — я видел, мы говорили.
Евгений76, да, только как эта система там вообще оказалась — большая тайна...
Педальки, кстати, такие же. На удивление конченные, ибо резиновая часть имеет свойство проворачиваться
vault_boy, дик їм років мабуть як нам разом ))
По наводке коллеги shvorak в Продаже куплена алюминиевая тормозная ручка Altenburger 126S за 20 грн (0.7$):
murabel, Удачная покупка! Есть у меня пара таких ручек, очень симпатичные и качественные.
Пора открывать рубрику "не куплено"! :
Третьего дня увидел на местном барахольыжном сайте стартон-олимпийку в моей 58-й ростовке за 50 баксов. Колеса и багажник с Туриста не в счет. Договорился с продавцом созвониться в субботу, ибо тот был занят в эти дни. Но сейчас он позвонил, извинился и сказал, что нашелся желающий взять за 120 вечнозеленых. Не судьба — решил я и отказался повышать ставки... Интересно, может кому из наших посчастливилось?
Veksha, а хіба серед наших є такі дурні, щоб платити таку ціну (120) ?
CustoмBicyclь, это я так, от огорчения, не обижайтесь, коллеги! Скорее всего фанат или перекуп.
Вітаю всіх добрих людей! Можна приєднатись до вашої спільноти? Днями придбав за 2000 грн. (екв. $73) цей Старт-Шоссе 155-411"ОЛ"1979, 58 зріст, з книжкою і товарним чеком, звідки і дізнався, що вел. на 1980 рік в "Спорт товарах" м. Києва коштував 137р.50к.! Єдина прикрість,що сідло не його рідне. Мій вел СШ Фест. 1985 р., тільки 56 зріст, так він з цим за геометрією схоже, що такий самий, але Оліппієць, як я зрозумів має декілька не значних, але приємних поліпшень.
Wynia, вітаємо!
Ну ще одна прикрість — туристичні колеса і непорозуміння замість керма. А стан рами гарний, візуально.
Wynia, что б я так жил не знаю что скажут опытные коллеги, но по доброму завидую
Витаю!
Евгений76, руль там как раз баран спортивный. туристическое седло и резина-обод, втулки вполне шоссейные, задняя с пятериком. Поправить колеса и в музей!
Упс, з телефону не розгледів темній обмотці.
Ну, головне не перефарбовувати і під прямим сонячним промінням надовго не залишати, дуже добре фарба вигорає.
Дякую! Я сам за таким давно полював, але натрапив випадково через знайомих веломайстрів .Кермо рідне, на рідному виносі, але підняте і задране догори ( як було, так і доїхав км з 7 до дому). Туристичні колеса, для мене не прикрість, стартанівськи з померлими трубками десь без діла закинуті маю, головне втулки рідні. Ще одна несподіванка, здається металеві педалі з тукліксами обиві праві. Тре запитатись продавця, чи не мав він два комплекти і наплутав. З приємностей ще насос майже новий з новим "лисим" совковим шлангом.
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 98 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Куплено