Re: Моя вєло хата
Мотиватор Леонара — еще одна ступенька к пьедесталу
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 43 44 45 46 47 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Мотиватор Леонара — еще одна ступенька к пьедесталу
kisa, у Льоні на регулярній основі, а я раз, випадково
Я вже згадував, що замовив собі подвійну головку насоса.
Замовляв в Піднебесній в модному магазині Joom, коштувала на момент замовлення 22грн. Ну там потрібно дивитися, цінами вони граються, у різних продавців, то більша то менша знижка, хоч товар у всіх схожий. Доставка на все безкоштовна, що радує. НП взяла б більше тільки за подорож Україною. Ну все, магазин прорекламував, тепер до сабжу.
Перевірив, працює все добре, можна рекомендувати. Хоч виглядає в порівнянні з тим, що в комплекті хліпкувато. Ну за 10 спроб все ціле. Але ж відчув, що щось не так, і таки є. Він зроблений по автомобільному — коли ричажок доверху, то відкритий, нажав — закрив.
Собі замовляв з розрахунку найближчим часом отримати компресор з холодильника і трошки полегшити собі життя. Ще б манометр точний десь знайти, бо сучасні показують погоду в Каракумах.
Хоч виглядає в порівнянні з тим, що в комплекті хліпкувато.
Самое главное — нежелательно пользоваться этой штуковиной на морозе, т.к. рычажок фиксатора в холода отламывается на раз. Потому-то головки эти и продают как запчасти.
Ще б манометр точний десь знайти, бо сучасні показують погоду в Каракумах.
Я свои на насосах ходил калибровать к товарищу на лабораторию НИИ ЯП БГУ.
Цеплял за лабораторный манометр, разметил и распечатал новые шкалы. Вроде точно теперь.
Особенно мне цена понравилась За такие деньги даже не буду со своими сравнивать, которые стОят по паре сотен гривен у нас
Манометры глянь от насосных станций — что воду качают со скважин.
Мертвец Джонни, приблизно так і хочу.
Велике було розходження в показах?
Евгений76, на напольном на треть бара ниже показывал, маленький ремонтный вообще ересь давал. Шкалу вообще новую делал, с другим расстоянием между рисками.
Удивил
Фаворит у тебя уже полностью в эксплуатации? А где фотосессия?
Колбасить така ноша не по дитячому, чуть розслабився і вілять починає. На швидкості стабільніше. Винос на роботі зняти не зміг, судячи по головці болта його з 68 року не чипали.
З Фаворитом це обкатка плавно переходяча в експлуатацію. Є пара моментів. Заводскій вілсет, його бажано полірнути і перезібрати майстровим способом, це раз. По друге задовбала задня зірка з покращеннями для кращого перемикання. Тепер ці покращення скидають цепку за дивним алгоритмом, то декілька поїздок все добре, то по пару раз через 100 метрів. Всі спроби знайти донора для перепилу потерпіли фіаско. У шимани барабан має найменший діаметр. В роздумах.
І саме головне, я не знаю де кіперну стрічку продають ще ні разу її не використовував.
Ясно.
Киперка — в магазинах тканей и фурнитуры. Не найдёшь у себя — могу заслать. Магазин в том же квартале в Киеве, где твоя маршрутка — мне рядом.
Добавлено: 05-07-2018 20:00:34
В принципе, фирма вот https://tk.ua . Но у меня такое ощущение, что эта фирма тканями торгует (там фсьооо от пожарного брезента (торба на моём трофейном) докисейных занавесок, парус на Дыке — и то оттуда), а фурнитурщики — арендаторы. Но при известных мне их магазинах фурнитурщики явно одни и те же.
Для довідки, кіперка і брючна тісьма то різні речі?
Для довідки, кіперка і брючна тісьма то різні речі?
Так, бо брючну тісьму можуть виробляти в нейлону-сінтетіки, а кіперка лише ХБ. Але кіперку з ХБ можуть назвати "брючною тісьмою"... Тобто поки не помацаєшь — не зрозумієшь
Разные. Но на туристическом туристе у меня синтетическая брючная тесьма. И там она мне нравится больше, чем православная хбшная киперка. Не знаю — может это случайно удачно получилось. Но продают их в одном отделе. Там же всякие кнопки, пряжки, люверсы. Там же набрал себе новых пряжек на секонд-хендовый рюкзак и т.д.
Страницы Назад 1 … 43 44 45 46 47 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата