Re: Моя вєло хата
Хорошо. Только цепь коротковата стала.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 50 51 52 53 54 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хорошо. Только цепь коротковата стала.
DVDshnik, це знав, ще коли планував заміну, але залишок цепу десь розтанув в закромах. На днях куплю інший, а цей переїде на другий ровер, він практично новий, всього друга проварка
Давно присматриваюсь к шоссейным звёздам NW профиля
Охота замутить для скорости трансмиссию 1*N, а без таких мудреных зубьев цепка спереди спадает...
И на Али тоже смотрел, подобные вашей.
Только размер конский — вот это странно.
Я тут посчитал, у пятерика мин звезда 14т (по моему), т.е. 58х14 = 4.14
А если взять что то более вменяемое по размеру и менее экзотичное, например 50х11 = 4.54
Т.е. вы могли бы использовать сзади кассетку какую то олдовую, с малой звездой 11т и получить в итоге ещё более валевное соотношение, ещё и хороший диапазон без экзотики в 58т, не занижать настолько клиренс...
Допустим, кассетка будет 11-32, а пятерик 14-26, тогда имеем такое сравнение:
58 х 26-14 = (2.23 — 4.14)
50 х 32-11 = (1.56 — 4.54)
Понятно, что раз вы её уже купили, то поставите) И конечно же, выглядеть оно будет очень нестандартно (хоть и конфликт поколений), но...
Такая звезда была бы оправдана, если бы вы гнались за соотношением более чем 5.0 (58х11 например). А так — не совсем понятно, зачем это всё
Можно тоже линк на продажу в ЛС? Спрошу там про 50т...
Спасибо
Snj, ну шо сказати...
Так сталося, що мені сподобалося їздити з лєжаком. Але відчуваю, що можу швидше їхати, сили є, а от довго тримати високий каденс не виходить.
Стояло спереду 50, ззаду 13-15-17-19-21, стандартна СШ тріщотка, перед тим була 13-14-15-16-17 теж влаштовувала, але на наших схилах більша трохи комфортніша.
Шляхи було два, або міняти перед, або зад. Ну ще третій міняти все
Спереду зірка від системи компакт, нічого поганого, але раз за дві-три поїздки цеп скидала, тобто потрібно було ставити заспокоювач.
Зад потрібно було переходити на касету, це нова втулка з переспицовкою + касета + тоді вже індексна манетка.
Так як режим катання близький до розділки, в пелетон я не прошуся і нормальні люди з лєжаком і не пустять, то різких спрутів не передбачається, відповідно індексне переключення не актуально, а перед рельєфом перемикаюсь оптимально завчасно, для чого існуючого хозяйства за очі.
От виходячи з такого тексту спинився на мінімальних зусиллях і витратах. А для пелетонів потрохи стягую детальки на "командний" шосер.
Ухты. Дизайн, по мере "обживания" тачки — чем дальше, тем лучше. Своеобразный — необычный, красивый и узнаваемый.
О — круторогому барану підрізали роги
відторгає зайве
Це не вірне формулювання. Відторгнення в більшості патологічний процес, а у Вашого іде оптимізація з набуванням нових властивостей. Тому це швидше мутація і еволюція
CustoмBicyclь, хай буде так. В мене з біологією зі школи не склалося.
Весь сезон з ліжаком мені не хватало його довжини. Здавалося, що простіше, продай цей, купи довший.
Але ж так не цікаво. Тим більше я його трохи покоцав, тепер його кріплення одночасно упор під гальмівні тросики.
Значить потрібно зробити "подовжувачи". Треба, значить треба.
Поки без замків, вечором приміряю.
Интересно. Но дерево на этом проекте — неожиданно
Якщо буде надто чужорідно, закрию обмоткою.
Там в дереві болт М6, полегшений Сточив по всій довжині до 4 мм. Майже вдвічі легший став.
Весолюб
Та я і так стартончика розкормив. Вчора 9430 г показало. Правда з запаскою
Ого, балуешь. На диету!
Тут або на дрель, або від залишків хвзятіни позбавлятися.
Це тепер лісапет для роздільного старту — можна
Шосейнік потрібно з Інтайма забрати
Страницы Назад 1 … 50 51 52 53 54 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата