Re: Старт-шоссе 85".

Spoiler

Старт-шоссе  85".
Старт-шоссе  85".
Старт-шоссе  85".
Старт-шоссе  85".
Старт-шоссе  85".
Старт-шоссе  85".

Моя спроба вирішення питання. Вільнобіг знайшов практично під ногами і тому не було потрачено ні однієї копійки, із плюсів це потрібна різьба, мінімально використаний, практично новий. Був розібраний промитий і змазаний,до розбору западали собачки із за малої корозії, мастила там не було взагалі а якщо було то мало і все висохло. Із мінусів,дуже низькі передаточні числа як для такого вело(в моєму розумінні), 28у зірку відключив, в доступі вісім передач. Ще не катався  img/bn  що буде,чи буде жити.

1

Spoiler

Старт-шоссе  85". Старт-шоссе  85". Старт-шоссе  85".

Особиста мінімальна програма на сьогодні закінчена, можна їхати відпочивати  img/ag  А взагалі треба якійсь новий маршрут на кілометрів 20 в одну сторону проглянути. На передаточні я дарма наговорив, підходящі,як по щебеню так і в гору на рідних я би помер бо не підготовлений. Хочу поцікавитись,як воно їздити на шосейному вело з алю.рамою в порівнянні з СШ? Не було нагоди покатати на даному типі шоссе img/bk

1

Про пересадку с этого

Spoiler

Старт-шоссе  85".

на Табуретку, писал в конце первого поста про неё — последний абзац, после фоток там https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=621#p621.

Т.е. реально, приехал на алюминьке с дачи в воскресение вечером, и привёз недостающий вынос, из-за которого Табуретке никак Поехало не случалось. Алю стартон бросил к тумбочке, к Табуретке прикрутил вынос где-то в 9 вечера, и поехал кататься. До часу ночи катался. На след день нужно было ехать из Центра на Водогон (чуть не доезжая Вышгорода), рискнул также на Табуретке ехать. Ах... ахнул, короче, когда приехал быстрее, и не вспотел. Хотя там оочень тягучий более чем километровый подъём в конце пути — пологий, но  ыыы.. https://www.google.com/maps/@50.5545886 … ;entry=ttu
А через... месяца три обратил внимание, что несчастный шоссер, который мне так нравился, так и покрылся пылью у той тумбочки, куда я его притулил, привезя Табуретке вынос... Один коллега сильно хотел такой шоссер, уговорил продать. Фотка — это уже первые дни у него.

Ещё прикол. У меня около дома тротуар был асфальтовый, а кусок пару десятков метров — плитка ФЭМ. Из-за одностороннего движения по всему району, у нас на велике часто приходится ездить по тротуару. Так выработалась привычка  на алюминьке — перед той плиткой тормозить почти до нуля. А на Табуретке... Тоже Ах. Меня так впечатлила мягкость прохода её по плитке, что я начал круги наворачивать туда-сюда. А там была точка с овощами-фруктами, и всеобщий друг района, а иногда и мой собутыльник, смешной азербайджанский цыган Алмаз там заправлял. Так Алмаз сразу не понял, чего я кручусь около его точки. Поздоровался, как обычно, ничего не покупаю, и не уезжаю.  Думал, хочу у него что-то купить, а денег нет.
— Не стесняйся, говорит, бери, что надо — угощаю! img/ag
Такие вот впечатсления при пересадке с алю шоссера на фиксостартон. максимально жёсткий. На дубовых ободах. С зубодробительным спицевым набором.

Но тестил я и пару дорогих алюминек и композиток. Композитка из алюминиевой рамы с карбоновыми задними стойками  img/ay  Реактивная и комфортная.

Ну и это я всё о комфорте. В принципе, я с удовольствием гонял на Алюминьке 4 года, и накатал 6000. Будучи ещё довольно жирненьким, смог по-честному раскочегарить на прямой её до 62 км\ч (ну это передачи ещё — на Табуретке максимум 45, и ноги вусмерть забалтываются).С высоты сегодняшних чуйки и знаний, я бы настроил его колёсами так, чтобы или к умным, или к красивым. А то рама там архижёсткая, а колёса довольно мягкие. Но бывают и мягкие комфортные алю рамы. Дорогие img/bs

В среднем, из-за высокой жёсткости на "пропеллер", из такой рамы можно выжать заметно больше, чем из классической. Но во-первых, скорее всего, за это придётся расплачиваться комфортом, во-вторых — для этого нужно выкладываться. Сама она не поедет img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, перечитав кілька разів, вдячний що поділились. Дивився на бюджетні але не самий низ шоссе з алю.рамою. і стало цікаво як він їде взагалі, при розгляді склалось таке враження що це буде жорсткий вело (Ви це враження підтвердили виходить) з ним я так весело по щебеню не проїду вже, він мені цього не пробачить.

Сама она не поедет img/ag

не очікував такого,давали покататись(здогадуюсь чому img/ag ) на МТБ вело з алю. рамою от з ними у мене було таке враження що вони як глиби які треба штовхати, не сподобалось таке відчуття, так розумію що Ви про це. В цілому не зовсім мій варіант для того щоб кататись і їздити на роботу і розглядати його для володіння в даному моменті не варто для мене.

1

Наверное, да. Но я рад, что у меня был такой опыт.
И да, дело не столько в материале, сколько в том, как с ним обычно обращаются производители. Теоретически, можно построить раму с любыми свойствами. Но практически, строят такие. Иначе получается супер-дорогой икслюзифф img/bk

Мой гараж

Вітаю Колеги. Вчора став власником данних предметів

Spoiler

Старт-шоссе  85".

вільнобіг на фото вже відмитий а от втулки ще ні.
Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

причиною появи їх у мене став збіг факторів:
1.Цікавість до предмету, питання,чому Колегам вони так подобаються, чесно,я не розумів;
2. Доступна ціна в дві порції кави;
3.Бажання прикласти до чогось цікавого руку, спробувати повернути предмет в роботу.
В середину ще не дивився(розтягую задоволення). Самий неприємний момент на данний час і питання що робити підкинула та сама різьба

Spoiler

Старт-шоссе  85".

вона вбита, рідні (хвз) вільнобіги як палка в відрі. Коли зібрався знімати вільно біг то було підготовано багато предметів ,все саме тяжке що було але почав з спец.ключа і все пішло img/bw як зняв то зрозумів що це дежавю img/bj час виходити мені з матриці.

Spoiler

Старт-шоссе  85".

в цьому випадку не все так добре як в попередньому бо він добре йде тільки на кількох нитках різьби в кінці а початок з великим люфтом але таке враження що як свій на цій втулці чи різьба реально img/ppc .

Spoiler

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Які у кого думки будуть на цей рахунок? Цікава Ваша думка. Моє враження і думка це закосплеїти

Spoiler

Старт-шоссе  85".

під це діло їх (втулки) і пустить але це покищо думка. Колега,kisa,   не бийте сильно я Вашу думку і Колег на це питання (косплею,скоріше ідеї чим один в один) знаю.

1

Якщо на фікс, то способів застопорити вистачає.
З такою різьбою можна як і на Табуретці.
А от якщо робити конструкцію просто розбірною, а не умовно розборною, як зробив Костя, то потрібно думати та пробувати.

Я рухаюсь, значить я існую!

Spoiler

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Для Фікса треба буде шукати якусь неліквідну раму мід перепайку. Поки що це думка в голос.

Старт-шоссе  85".
Що тут скажеш  img/bk Падіння було, тепер треба підніматись img/ag  Передню покришку на днях пришлось знову замінити на Швальбе бо тріснуло армування і пішла гуля а після гулі пішла в смітник,шкода звичайно бо була нова img/ab

img/ac Рихтуйте теперь, что ж делать.
А что это за покрышка была новая, у которой корд треснул? Или от аварии повредился?

Мой гараж

kisa, Старт-шоссе  85".
Один з продавців говорив,що типу копія Швальби,компанія пішла не пропадати добру і почали Китайці робити але це легенди а спокусився я на ціну,десь четвертого серпня замінив,аварія не причому,різні ситуації.Хотів щоб покришки були однакові, пару до Швальби не знайшов. Кермо вже поправив більш менш,крім нього все ціле залишилось, виніс,вилка, ручки.

1

fo_1ook, колись ми на дешеві трубки від цієї контори купилися. Таке собі рішення було, але це трубки, їх вибір апріорі дуже обмежений.

Я рухаюсь, значить я існую!

1

Угу. Причём за пределами Украины таких обнаружено не было, что интересно.

Мой гараж

fo_1ook,  продавцы пишут что сделано в Индонезии, а по факту Китай?

Здесь, наверное, должно быть написано что -то умное....

1

Grem Grin, все вірно, Індонезія img/thank що поправили img/ab