Re: ГАЗ "Школьник" В-025, дизайн другий (1966-1975 року випуску ?)
Євгеній76,
Повелевала сердцем и пером. ©
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → ГАЗ "Школьник" В-025, дизайн другий (1966-1975 року випуску ?)
Євгеній76,
Педалі.
Фото комплектації та осей з клеймом ГАЗ (ліва вісь додатково має клеймо Л (ліве різьблення)):
Осі мають загальну довжину 105 мм. Всі інші розміри характерні для педалей типа "Прогрес".
До речі, інфу про саме таку педаль "з талією" я давав тут:
https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 94#p235594
На відміну від того екземпляру, замість шайб товщиною 3 мм і діаметрами 6 і 16 мм на тутешніх стоять штамповані чашки з такими же зовнішніми розмірами: облегшення-с!
На фото комплектації видно, що один сепаратор посипався повністю, а в іншому — тільки один шарик випадає.
Загальний стан педалей — дуже добрий. Доріжки під шарики зачистив абразивною шкіркою 1000 за допомогою дрелі.
Сідло.
Основа має спрощену конструкцію: тільки дві пружини (стискування). Верх — чепрак з клеймом УК, двошаровий, клеєний, без прошивки, жорсткий, загальною довжиною приблизно 19 см, шириною 16 см. Має фірмове тиснення поверхні та фарбування. На чепраку присутні деякі потертості, на основі була значна іржа (травив лимонкою). Кріплення чепрака на основі — 5 стандартних для велосипедних сідел "заклепок", не крихких, що дозволяє їх використовувати повторно.
Фото комплектації сідла :
Труба сідла.
Посадковий діаметр — 18.6 мм, діаметр під замок сідла — 17.0 мм, загальна довжина труби — 150 мм, з них 105 мм — у трубу рами.
Sedoy-K, а упрощённая это из за двух пружин? Просто самые поздние из таких вообще без пружин попадались.
Та да.
По мне, так древние Школьники милы именно миниатюрным, но практически взрослым исполнением всего И седла тоже. А тиснение на них чего стоит?
На поздних дорожниках попроще узлы и агрегаты попадаются.
Ссылку на великолепные фото разборки втулки кинул в профильную тему
jordan777, дійсно, невдало написав.
Я мав на увазі, що сідло є широким, тобто жіноче чи унісекс, для якого у ті роки повний набір вертикальних пружин стискування — три. Крім того, тут немає тонких горизонтальних пружин розтягування. А сідла зовсім без пружин — це сідла для вело спортивного напрямку, до якого "Школьник" не належить. Є ще сідла типу "поролон на лопаті", але це вже досягнення ближніх років.
А ось на молодшому велосипеді вже стилізоване зображення однієї з веж Нижньогородського кремля.
Odyssey, значить не все з пам'яттю погано)))
тонких горизонтальних пружин розтягування. А сідла зовсім без пружин — це сідла для вело спортивного напрямку,
Неа. На гражданские Бруксы посмотрите. Просто разные конструкции. Причём больно мне кажется, что продольные пружины на чепрачных сидухах рационально призваны помогать шкуре НЕ высшего качества, а просто любой толстой, в обретении паровозного ресурса. И ведь помогают.
Брукс же не радянський. А що, у ті часи на дорожних вело були сідла без пружин? Я такого не знаю.
Вы географию не ограничили.
У нас да, гражданские — с пружинами. Спортивные без.
А Брукс https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=1014
kisa, про Брукса читав та розглядав раніше, саме там. Вражає.
А у Вас спортсмени — не громадяни .
у меня на риге 10, 54г. без пружин.
дорожный, советский.
а в инструкции 55г. уже с ними.
Кермо.
Характеристики:
— конструкція характерна для В-110;
— наріжний діаметр труби керма = 19.0 мм;
— розмах керма (по центрам отворів) приблизно 46 см;
— наріжний діаметр труби штоку керма = 18.65 мм;
— довжина труби штоку керма (від виносу) приблизно 13 см;
— довжина грипси приблизно 7 см.
Є ушкодження хромованих поверхонь. Загальний стан – задовільний.
спортсмени — не громадяни .
У Вас что-то с переводчиком Гражданский = цивільний
Без пружинок этих, коров на сёдла не напасёшься. А с пружинками работает любая шкура. Я думаю, что дело в этом
риге 10, 54г. без пружин.
О как. Ну да, там сидухи и внешне по бруксовской школе сделаны. Может, у Эренпрейса и лицензия была.
А привычные нам смахивают на Леппер:
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → ГАЗ "Школьник" В-025, дизайн другий (1966-1975 року випуску ?)