Re: ТуRest 84рік

День добрий Колеги img/ab
Все добре і я не загубився img/ag Велосипед потроху збирається до купи, вчора зібрав каретку і все що з нею зв'язано. Вал, як того не хотілося але поставив той що був з заготовкою не дивлячись на його дефект( з однієї сторони є вибоїна яку шліфовкою не прибрати)по нормальному треба заміна, заміна є але вал той набагато довший, + з тим що дефектний чайнлайн якраз той що треба,короче, побачимо img/bk  Відмив систему і замінив в ній одну бонку бо був звичайний гвинт з гайкою,відмив від фарби і перебрав педалі з якими мені допоміг товариш бо у заготовки була лише одна. Відремонтував сідло(був відламаний і подертий ніс сідла, загнуті рейли), теж було презентовано товаришем. З питанням про багажник вже остаточно вирішено. Фото того що є на даний час розмістив під споллер.

Spoiler

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

Що в цьому всьому хорошого так це те що на даний момент не було потрачено ні однієї копійки, те що лежало в наявності чи було презентовано.

5

Защита цепи будет? А то я на одном из велосипедов использую прищепку, чтобы брючину не зажевало цепью...

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

DVDshnik, захист від цепу не планується, та і Турист, куди йому img/ab  Той момент про який ви пишите має місце але у мене він проявлявся тільки на СШ з двома ведучими зірками на одно швидкісних машинах ,поки що, не проявлявся, треба по дереву постукати на усяк випадок  img/ag
Катаю зазвичай в джинсах які звужені до низу, може це і рятує а якщо буде класичний покрій то тут треба вже перестрахуватися.

Spoiler

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

ТуRest 84рік

Можна сказати що коник готовий але це не кінець його історії, тема буде доповнюватись. Ховати нічого, "косяків" вистачає але навіть в такому стані велосипед веселить своєю їздою, хочеться кататись і при тому швидко, йде легенько, гальмує добре, передаточне взагалі бомба, 2.6 краще пасує Туристу все таки  img/ag , посадка і сідло кайфове. По грошам на даний момент він мені обійшовся в 5 доларів 50 центів це дві пари колодок і гальмівний трос.

4