(05-05-2018 22:02:52 отредактировано CustoмBicyclь)

Re: Другой

z10y пишет:

циферки вроде те что нужно

img/bl Треба 622х...
А ці 97% 630-ті  img/bk Рулеткою поміряйте (прикиньте орієнтовно, різницю у сантиметр зразу буде видно) посадочний розмір для певності.

CustoмBicyclь пишет:

Рулеткою поміряйте

img/bl Не вариант. Сложно угадать нужные точки.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa пишет:

Сложно угадать нужные точки.

Легко- (сантиметр різниці  img/bk ) штангеном беремо борт ободу впираючись в посадочне і ставимо маркером точку на зовнішній стороні ободу, навпроти робимо те саме, рулеткою міряємо відстань між точками. Ну можна і попробувати забортувати шину 622  img/bk  img/ag

Пошарився по стандартах- є надія що ободи 622  img/bs (для шин 32 мм.)

CustoмBicyclь, я так колись 584 від 590 намагався відрізнити. Тільки поставивиши покришку і накачавши камеру на 100% щось зміг зрозуміти.
Добре, що продавець покришек своя людина. Привіз потрібну, а непотрібну назад забрав.
Я коли бачу дюйми з дробями на автоматі нервувати починаю і підозрювати 630 мм посадочні. То зараз не проблема, просто вибір малий, як правило 1-2 моделі покришек.

Я рухаюсь, значить я існую!

Я эти обода год искал.
Не пугайте меня))

Вот старая покрышка нормально встала (без камеры правда), всё в порядке значит?

Другой

Велосипед может быть любого цвета, если этот цвет — чёрный

z10y,
Все добре  img/bf

img/bf

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

На 630-х ободах завжди пишуть 27 х 1 3/4. Вроді ше 635 є там 28 х 1/2 чи шось типу того. Короче дюйми то  img/pesec .

Табличка же существует

Другой

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

DVDshnik, вона не повна. Траплялося 28"бла/бла, а реально на 630. І не на шосерах, а на європейцах, з протокольною шириною 32-37 мм.
img/bk

Я рухаюсь, значить я існую!

Ну, да. Ошибки в таблице есть — и 622 и 630мм обозначаются в дюймах почему-то одинаково, например.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.