Тема: Американка — дамка
Є дамка, фото пізніше з рідною системою на 2 зірки, але півня заду немає. Може зйомний був?. Хочу зібрати заднє колесо. Втулка велостиль типу торпедо, одинарний широкий алю обід. Але система на 2 зірки.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Американка — дамка
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Є дамка, фото пізніше з рідною системою на 2 зірки, але півня заду немає. Може зйомний був?. Хочу зібрати заднє колесо. Втулка велостиль типу торпедо, одинарний широкий алю обід. Але система на 2 зірки.
Не вижу препятствий.
Обод современный или с Туриста?
Не вижу препятствий.
Обод современный или с Туриста?
ні євро 80-90 роки, але добротний
Хотелось бы слайдов, конечно. И по делу и пади любопытства
Петух съёмный должен был быть — даже теоретически. А иначе как? Как сто лет назад перекидка в виде одного ролика-натяжителя под системой?
Обратите внимание, сейчас новые с таким профилем продаются — та же ерунда, что и со звёздами
надибав резину до пари яка вже є. А є 26Х1,75розмір і тут та сама модель, але довжина 584 мм, 26Х11/2 Х1 3/8 (37-584). і. Блін та це ж 27,5?
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=5164#p5164
Валерий, а когда Вы нас слайдами сабжа побалуете?
Сьогодні закину. Телефона комп не бачить. Треба мильницю взяти
Краска карамельная, приятный цвет. И комплектная система с кареткой и педалями.
Трішки передісторії. Купив чуть дорожче металолому. Колір рідний був приємний небесно- голубий. Але попередній власник обдер і загадив балончиком. Думаю виправлю згодом.
З цього чуда будується міський велосипед для дружини. Рама під 26 колеса.
Трішки підзбирав запчастин і потроху буду збирати.
Спочатку колеса. Десь більше року назад в в колеги ак тоні73 придбав обід і гуму. На нього буду мостирити втулку велостиль типу торпедо. На переднє колесо Костянтин ак. Kisa подарував одинарний обід на 26 колесо на якому буде переднє колесо. Є кантиліверні гальма текто. Далі вже по ходу.
Додано: 06-06-2017 19:45:51
Краска карамельная, приятный цвет. И комплектная система с кареткой и педалями.
Да в ту сторону дивлюсь, приємного пастельного карамельного і покри з боковинами або повністю.
Але все ж таки: 26 Х 1 1/2 Х 1 3/8 (37-584)
Судячи з цифри 26 — це 26 стандарт?
ширина біля 40 мм
що за розмір 1 3/8?
І судячи з 584 це 27, 5 колесо.
ПАМАГІТЕ :
І продавець покришки переконує, що на 26 колесо не стан
може 650В (обод 590)? І де чашки від каретки, задуті балоном в колір рами? На 584 резину не знайти у нас
lucul, всё верно 584 мм — он же древний 650B, то что сейчас обозвали 27,5". А 26" — это 559 мм.
що за розмір 1 3/8?
Ширина покрышки в дюймах (около 35 мм)
може 650В (обод 590)?
590 мм — это 650А
На 584 резину не знайти у нас
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Американка — дамка