Тема: Гоночна Україна
Ше раз всім привіт, рішив створити нову тему так як в мому гаражі вже непонятно які вели є, які продав а які розібрав на з/ч . Дорожник давно хотів зібрати але ніяк непопадалось підходящої рами, все таки ті німецькі євроашани то не то... На дорожниках я їздив з 10 років — спочатку на дамці пвз, потім на Десні, (дуже шкода шо цих рам вже давно нема, дамка згнила в селі на горищі а десну камаз переїхав )памятаю коли з канікул з села приїжав і брав в друзів ашани покататись то все плювався яке воно повільне і дубове.
Тому велике дякую Констянтину Kisa за раму України.
Цей велосипед буду збирати довше за інші, обдумано і надіюсь получиться без колхоза. Спочатку думав повністю стальний вел, але вирішив шо цеж все таки рейсер хоть і дорожник і він має бути відносно легкий і швидкий, без громоздких деталей.
Вот макет прикинув, рама і вилка Україна, руль з виносом з євроашана алюміній, обода алю одинарні grunert, втулки sachs, система sakae, педалі якісь xlc купив вчора на барахолці за 100 грн, сідло шукав хвз але попадались або вбиті в ноль або по неадекватній ціні тому взяв б/у вузький пружинний брукс за 450, ланцюг маю чеський retez.
Незнаю в якій колір раму фарбувати шоб з повністю чорними колесами норм виглядало. І не впевнений чи вписуються всі комплектуючі, можливо шось замінити? пару варіантів ше є склад запчастин в мене не фіговий набрався.
З переднім тормозом є ідея як присобачити короткі шосейні кліщі з верхнім кріпленням на дорожню вилку, але ше не впевнений чи получиться нормально то зробити.