Re: Крокодвір

Петро, притирка 10-ю оттормаживаниями в пол с 30? Перо не гнет?

Diesel power

Eclipse, таку вилку точно не зігне (якісна  img/bg  , більше кілограма ваги, паяні дропи, ідеальна геометрія). Рама теж досить жорстка.

Spoiler

Чим більше катаю на ньому, тим більше характер подобається, дивовижне поєднання стабільності і маневреності, при тому що ЕТТ рами 62 см. Хороша реакція на педалювання і не трясе на горбатій дорозі  img/bn  Треба в когось на подібному проїхатись на пробу, стальних таких зараз дуже мало, в основному алюмінь з амовилкоімітатором і ободами "лодочними". 

CustoмBicyclь пишет:

62 см

img/ai

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, тому і назвав "Химера"  img/ag

Spoiler

Найнерські шини на кроководських колесах, спереду дискові, ззаду "Сакс 3". Щиток ланцюга і будуть болотники, багажники спереду і ззаду; МТБ-шний руль-райзер. Вантажний кросовер  img/ap   

CustoмBicyclьimg/ay
Та покажіть вже його повністю, чи якась інтрига?

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

https://www.google.com.ua/search?newwin … N2TLHXtR00  img/ag

Мой гараж

MWL пишет:

Та покажіть вже його повністю, чи якась інтрига?

MWL,  шасі проходить обкатку  https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 047#p72047  , повна комплектація не за горами.

Химера потихеньку притирає колодки і обростає обвісом, пробую різний тиск в шинах Крокодвір
Багажник дешевий китайський хром, буде окультурений болгаркою/напильником та пофарбований.

название подходит  img/ay  еще то чудовище.... шутка.

Подчухать швы на раме и перекрасить — было бы вполне благородно.

Мой гараж

tork пишет:

еще то чудовище.... шутка.

Это не про велосипед.
Это я про имя "Химера".... Чудовище беспощадное, агресивное и страшное напоминает...

tork пишет:

про имя "Химера"

https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 150#p73150

kisa пишет:

Подчухать швы на раме и перекрасить

Цей етап попереду. Просто це перший проект, якого я ще не звізуалізував  img/ap  фінально в кольорі, і нетиповість комплектації, + треба закласти можливість підмазувати травмовані в процесі експлуатації рани (вантажний кросовер, пікап  img/ap )  . Тому багажники будуть чорного кольору, фреймсет з крилами хочеться темно-зеленого, або "брітіш рейсе грін". Перегляд каталогу RAL на комп"ютері не допомагає    img/bn  img/ag

А рама надзвичайно зручна в плані посадки/висадки, як і писав шановний колега milyaev1953, найкраще підходить для вантажного туринга.

Барабанний сингл на Прогресі: зняв кронштейн динамо, точки контактної зварки висвердлив, далі акуратно виламав і напильником окультурив. Крокодвір
Є 2 вилки на вибір, мають різний трейл і довжину пер, буду підбирати по їздових характеристиках.

Телепортатор на Чемпіоні Крокодвір Крокодвір Крокодвір
заварено аргоновою  спеціальним електродом, тріщин нема, шов зачистив.

CustoмBicyclь пишет:

спеціальним електродом

img/bs Будем надеяться.

Мой гараж

На Чемпіоні забув заварити аргоном отвори для шильда (криво просвердлені). Думаю таке пів-автоматом можна.  На Прогресі ще раніше заварив пів-автоматом і пересвердлив.