Re: Злий мінськ
viq, отут без фоток я не зрозумів. Це яку вісь під квадрат ви з мінськими запресованими чашками дружити хочете? В німецькому оригіналі якраз квадрат і був, але там не все так просто, на валу має бути різьба під конуси.
Я в загашниках в селе нашел новую звездочку на 24 зуба, в целофановой заводской упаковке. И там была вложена бумажка "суперцементированая". Думаю, что звезда какая-то кооперативная. Как на качество, не знаю, напильником не пробовал. Забрал чисто из-за жадности, думал на зимний вел пристроить. Но к такой 24зубой нужно еще правильную ведущую звезду подобрать. Так пока она и лежит бкз дела.
На Куренёвке продавец Саша. На форуме тема "Крокоторговля" в Вашем городе — там про него есть.
Есть оси под квадрат с резьбой М18х1. Ну, продаются полностью каретки типа минские, но квадратные.
Прямо у магазина в урну отправляем всё, кроме оси — и чашки с трещинами, и конусы мягкие. И тем более, подшипники. Вместе с сепараторами.
Меняем в советской каретке только ось на эту покупную.
Так и не понял, что случилось с родными теми же шатунами и звездой, что Вы хотите заменить их на какое-то кетайское фуфло за деньги, за которые можно ещё такою заготовку в сборе купить. .
Про цепи и звёзды самое важное — в книге https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=2067#p2067 (пока Вы её не выучите, вот такие вопросы и "светлые идеи" будут сыпаться ) Кстати, личное лечение от всяких усовершенствований — платное. Дешевле изучить опыт Сообщества.
.Подробно — есть тема "велосипедная астрономия".
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
кіса. з ними все добре. просто мене не влаштовує
1. старі важкі пеалі — поставлю алюмінієві
2. ведуча зірка на 46 — поставлю на 34
вирішив залишити радянські втулки — просто на торпеду поставлю ведому зіррку на 26 — і вийде прийнятне для моєї місцевості і стиллю співвідношення
також залишаю старі обода чайки, віддам на куренівці під заміну спиць з нержавіійки. зроблю кину фотки
1. старі важкі пеалі — поставлю алюмінієві
2. ведуча зірка на 46 — поставлю на 34
на 26
Сомнительно, конечно, но попробуйте
Добавлено: 22-03-2019 21:42:42
"Сомнительно" — это если, конечно, у Вас с ногами всё в порядке. Если возраст или проблемы какие — прошу прощения.
Можу з радістю забрати(купити) старі важкі шатуни))) або обміняти на ту ж задню зірку)
А зменьшувати вагу дорожника це оригінально, але не практично. Я катав на мінську, ну він якийсь тендітний для мене був, хоч і важив стандартно. Зараз пересів на хвз в-134 і реально відчув кайф від нормальної ваги велосипеда. Правда у мене в будинку є ліфт, а в руках я його піднімав тільки коли переїджав залізницю на ст. Пост-Волинський (є там перехід над залізницею).
хельвіг. оскільки ми з одного міста то при зустрічі віддам. я не продаю)
кіса. зі здоров.ям і ногами у мне всегаразд. просто катаючись по своїх прогулянкових маршрутах перепаами висот в 70-80 метрів впродовж 300-400 метра- я на своєму мультиспіді підібрав для себе оптимальне співвідношення. і воно здебільшого відповідає 34-26. катаючись я волію геть не втомлюватись і не збивати дихання
viq, перейменуйте тему на "МТЗ-80" 1.3 (34/26) "тракторна" передача- я на такій по ріллі можу їхати. Якщо будете регулярно і багато катати на велосипеді, то під кінець сезону Вашою комфортною передачєю стане вже 2
кастомбайскл — я живу в місцевості по якій прохоодить апхільна частина київської велосотки .
viq, я це зрозумів, але поговоримо ще раз про це в кінці сезону
У горбистій місцевості є сенс поставити передачі, у Вашому випадку планетарка-трійка справиться, якщо зробити пряму передачу 1.5
"МТЗ-80"
У горбистій місцевості є сенс поставити передачі,
viq, Вы ж по прямой уснёте на такой передаче. При всём моём отношении к передачечным механизмам, всегда подчёркиваю, что это не относится к настоящим горам.
А там да... Ещё в школе на какой-то геологической карте обратил внимание, что там граница ледника была в доисторические времена, или что-то в этом роде. И там действительно эээ... как бы забавный фрагмент горной местности — десятки километров вдлину, и несколько сотен метров в ширину.
От Днепра получается долина реки, потом опа — горы, горбатые и изрезанные, а через пару сотен метров — равнина, степь. Но уже наверху.
кіса ото ж бо й воно))а я побудував там будинок))) з вікон маленька швейцарія але коли завозив будматеріали — фбси плити цеглу щебінь пісок то водії були не дуже задоволен бо. бо я ще будував за селом там де ще не було доріг. не хотів в селі з виглядом на свинарник чи гноївку))
з ппередачами вел у мене вже є. цей буд без передач. буде 34-26. ве рівно в мене велосиппед це чисто жаст фо фан при каденсі в 90 швидкість щоб не втомлюватись 15 мене цілком влаштовує