Re: Железная берлога

Евгений76, ну так з Феніксом, наскільки і пам'ятаю, теж не все просто-скучно було  img/wd

Marduk, довга рама погано працює з шинами менше ~35 мм..  Тому для довгої рами краще ободи з посадочною шириною не менше 24 мм.

Концептуально плануєте штрассен-раннер ?

CustoмBicyclь, так.
Планується 40-42 мм шина.
На 24 мм чайки треба ще найти  на 36 спиць. Їх у нас без велосипеда в придачу рідко продають))
Скільки шукав задні колеса від мінська/україни — або убитий обід,  або коли обліз і обід як в лишаях буде після фарби.

Marduk, чайки для лімузина. Для чогось швидшого (а рама планується теж відносно жорстка — старий німець ? )  краще взяти жорсткіші і легші ободи.

Spoiler

У мене паф-рейсер на широких низькопрофільних двостінних алю-ободах, з максимальним натягом шприх, колеса зібрані у 3х, барабанні втулки, шини 45 мм.. Інших коліс для нього не хочу, бо ставив від "правильного дорожника" і зразу падала динаміка, хотілось нижчу передачу.

CustoмBicyclь, simson з подвійною лірою ззаду і горизонтальними дропами.
У мене, в принципі, є два швелера з нерж. на 21мм посадочне. Про низькопрофільні алю подвійні думав — але там менше 19 посадочного не знайшов.

CustoмBicyclь, Marduk, И спицы надо перепаивать, если хочется не только стиля, но и динамики.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, 4 в перепай?  img/hitry

У меня на чёрном 2+3 , и это ярко ощущается. Одно это, произведенное над обычным (почти, но неважно) дорожником, позволило добавить два зуба на переднюю звезду, получив 48/19. Ногами это чувствуется, как 46/19 на колёсах без перепая.
Ну, по усилиям, а так ощущения разнятся не только усилием.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Ага, в крайній раз на чорному між машинами а за мною Льоня на шосері. Головне було не гальмувати  img/bj

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76, це тоді як кущами за м'ясом двигали і хомут обірвало?))

ОНО ПОЕХАЛО

понял, это заслуга

Marduk, это заслуга, правильных колес  img/bm

Mardukimg/bs  ага, з порваним хомутом. А от де, як, коли порвав... Їхали за м'ясом, але вже точно не полювали за ним в кущах  img/bj

LjAlex пишет:

это заслуга, правильных колес

ага, таких как там сейчас стоят  img/bm
Железная берлога

Тем временем, на боевой вилсет не_макета уже и втулочка нарисовалась  img/aw  img/work

Железная берлога Железная берлога Железная берлога

Где бы еще резьбовую звезду на 19 нарыть.... img/bw

2

Marduk пишет:

втулочка

img/ba  img/ay

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Marduk, зірка від фіксу має стати.

1