Re: PUB

Носорев Тарас, о і в мене ще є підбірка, як не помиляюсь 96-99 років.
Один рік навіть виграв підписку

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Євгеній76, неплохо. А у меня ВСЕ с первого номера (когда назывался ещё АэроХобби), и до 2015 года включительно. Номер 1 сразу прикупил в киоске с литературой, как он только появился тогда,  в МАИ.

Рама вилку умоляла, без колёс чтоб не гуляла !
Спортсменом можешь ты не быть, но велик "Спорт" иметь ОБЯЗАН!!!
Собаки не лают на В541 — они восторженно бегут рядом!!

3

Носорев Тарас, ви крутий  img/ay

1

Моє фото там теж було, мабуть це перше моє фото в ЗМІ  img/beard

5

Євгеній76img/ag Да ты у нас ваще звезда — то в телевизоре про затмение рассказываешь, то в журнале ещё  img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, якщо чесно, після третього разу перестав рахувати, в середньому раз в пів року десь доводиться світитися, радіо, телебачення, іноді частіше, воно якось полосами іде. Правда все місцеве, обласне.

2

Доброго дня. Натрапив ось на таку інфу в неті.

Spoiler

Суд почав банкрутство найстарішого велосипедного заводу в Україні

Суд відкрив провадження про банкрутство ПрАТ "Харківський велосипедний завод", який виробляв велосипеди під брендом "Україна".
PUB

Відповідне рішення Господарський суд Харківської області ухвалив 8 квітня, задовольнивши зяву фізичної особи-підприємиці Олени Хоменко, якій підприємство заборгувало 700 тис. грн, повідомляє Liga.net.

"Харківський велосипедний завод" створили у листопаді 1923 року на базі евакуйованої з Риги під час Першої світової війни й націоналізованої велосипедної фабрики Лейтнера. У 1926 році підприємство почало виробляти модель велосипеда "Україна". Інші відомі моделі – "Турист", "Супутник", "Прогрес", "Спорт".

Нинішня компанія була заснована у 1993 році шляхом реорганізації орендного підприємства "Харківський велосипедний завод iм. Г.I. Петровського". Джерело: biz.censor.net/n3483406

Зрозуміло, що того заводу який виробляв шановані нами велосипеди немає ще з 1993 року... Тепер по ходу взагалі відійде в історію остаточно...

Диявол криється в деталях...
Не займайтесь підміною понять...

dorogan_mihail, тим не менш велосипеди виробляв ще донедавна, краще мати власнi хоч якiсь велосипеди чим закордонний мотлох по цiнi Мерседеса...

1

Хлопці, це технічне банкрутство, яке в глобальному нічого не міняє.
Збірка останнього часу була по давальний схемі. Всі деталі надавалися підприємством ЮСІ, того ж бариги бізнесмена, що володів типу заводом. Звісно вони бралися в Китаї.

Питання чи можливе в сучасних умовах своє виробництво "чесних" велосипедів дуже дискусійне. Верніше не так, виробити легко, як два пальці. Проблема лише і тому, що збут буде на близьконульовій відмітці.

5

Кто-нибудь задумывался, почему именно "крокодил"? Откуда это пошло? img/bw

Специалист по кирпичным велосипедам

Felix, і не раз. Навіть в цій темі заховано два-три обговорення.
Але чіткої та однозначної відповіді ніхто не запропонував.

2

(05-05-2024 21:51:33 отредактировано Red Stork)

https://de.wikipedia.org/wiki/Torpedo-Freilaufnabe
Забавно. Утверждается, что втулку Торпедо изобрёл не сам Эрнст Сакс, а некий Иоганн Модлер.
Похоже на историю с Гутенбергом, ведь его имя тоже едва не оказалось забытым...

1

И снова с вами перевод с русского на русский:
PUB
Постановка на учет как в психдиспансере, или всё же гибдд?

Жить километрами, а не квадратными метрами ©
Гараж
Страву с велом использую редко

1

Стосовно постановки на облік, мабуть залежить від того що або кого ставимо.
Велосипед до поліції, а себе... думаю в кожного знайдеться пара друга знайомих які побажають нашому брату хоча б пройти психіатра  img/bj

5

img/bw Гугл знает явно больше, чем показывает.
Да, про меня когда говорят "он этот... велосипедист", даже при мне, когда по телефону кому-то рекомендуют, вижу, как у человека палец непроизвольно к виску тянется img/bj

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.