Re: PUB
murabel, це вже лірика, на підсвідомості все правильно розмістив.
П'ятниця.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 916 917 918 919 920 … 1 043 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
murabel, це вже лірика, на підсвідомості все правильно розмістив.
П'ятниця.
Євгеній76, це не просто так, це мені В-37 навіяв нав'язливим дзеленчанням на ходу. Мабуть, десь таки ця трансформація вже сталася — чи в каретці, чи в торпеді.
murabel, ну всякого буває. В мене місяць тому Фаворит цеп почав скидати. На першому кілометрі три рази, повернувся, поміняв на Птаха. Як виявилося, прослабла каретка, вісімка + лосяче педалювання дало результат. Під тягнув і все ок. А всього то місяць простояв, ніхто його не чепав. Мабуть образився на мене за простій.
хотел посмотреть пару железяк, гляжу--знакомые слова в заголовке...
https://dragonbike.by/article/58-let-dl … a-molodost
думаю -- неужто санкции и локдауны развернули магазин от современных велосипедов к интересным?
а не, всё нормально -- текст традиционно барыжно-продаванский, кроме цитат из крокофоризмов здравого не несёт.
в своём тексте там на баш наговорили раза четыре
Дядя Серёжа Красюк, с ДР тебя и самые искренние тебе поздравления!
Удачи в делах, счастья и здоровья.
Расти большой, не будь лапш ашановодом!
Сергей, Ваше здоровье!
Сергей!
Присоединяюсь к поздравлениям!
Крепкого здоровья, счастья и всех благ!
Вітаю!
Міцного здоров'я, щоб довго крутити педалі!
уважаемый Sergey Krasyuk, поздравляю Вас с днем рождения! пусть у вас и ваших близких все будет хорошо!
Думав, що все бачив.
А сьогодні побачив самогубця на ровері.
Іду на обід, на зустріч по тротуару не спішно котить типу фікс. Стальна класична рама, пряме кермо, жодних слідів гальм і гальмівних ручок.
І тут хлопчина стає правою на педаль, а лівою починає терти об бруківку, а велосипед котиться потихеньку.
Ця молода альтернативно обдарована людина розсікає на фривілі без гальм. Цікаво скільки протягне...
Євгеній76, це нормально.
Я в юності розсікав на такому по райцентру, ще й дівчат на рамі возив
Але там я знав кожну стежину й жодного разу не втрапив у халепу.
І насправді то був чи не найулюбленіший з моїх велосипедів.
Цікаво скільки протягне...
Столько сколько бог на душу положит. Хорошие тормоза, как показывает моя практика, тоже плохо.
А вот что касается того хлопца без тормозов, он скорее снесет кого-то (бабку, дитя, собачку) на тротуаре чем попадет под машину. Езда по тротуару с пешеходами гораздо опаснее чем по дороге рядом с машинами.