Re: Динамовтулки

Євгеній76, Зрозумів. Треба  буде когось зловити з такою ж втулкою і поміряти супротив .

Однако, почему при вращении она не выдаёт ничего?  img/bk

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, img/ppc
Єдиний косяк який я точно допустив при зборі, це те що забув загнути на місце вуса на стопорній шайбі гайки,що тримає котушку. Не думаю що це зараз якось впливає на працездатність.

Може не розкрутили достатньо?

Я рухаюсь, значить я існую!

Євгеній76, по всякому крутив. Насправді для динамовтулки не потрібно багато щоб почати працювати. Справна втулка можливо не видає відразу яскраве світло, але оживає буквально з оборота.

А это у Вас не второй вывод?
Динамовтулки
Он не оторван?
Похоже грозит Вам разборка по новому и поиск второго вывода катушки.

ghfijhg,
Динамовтулки

Ось тут краще видно цей вивід(на стрілки не зважайте  img/ag ). Розібрати не проблема.

Ну тогда пощупать мультиметром в разобраном виде, если "мёртв" попробовать отпаять и потянуть немного за провод, может он тоже оторван.

Спробую. Всеодно в мене інших зачіпок нема. Просто мені здається що у випадку несправності цього виводу на осі не було б контакту. Та і на конекторі обидва контакти між собою нормально продзвонюються.

Пафнутий пишет:

нельзя долго держать ротор отдельно от магнитов. Магниты портятся, если внутри нет ротора

Вот и всплыло !!!!  img/bj

4

img/ap img/bj Да ну вас всех, чуть кофе не вылил

Мой гараж

mn6264, Судячи з усього у Вас КЗ на корпус. Розбираєте  втулку, замірюєте опір між початком та кінцем обмотки (повинно бути нуль, Ваш прилад не здатний заміряти дійсну величину) далі міряєте між корпусом та обмоткою (повино бути декілька сотень кОм або МОм), якщо отримаєте нуль  то потрібно розібрати кігтевий магнітопровід добратись до обмотки, та зробити нову обмотку там немає нічого складного  img/ah звичайна катушка.
В данній катушці виконанний верхній та нижній вивід, і изоляція на нижньому  вивідному дроты під час провороту вала була пошкоджена.

Рама без вилки деньги на ветер

Ада́м Казими́рович пишет:

на корпус.

Не должно быть? Там масса не применяется, что ли? (я не в курсе, любопытно) Или один из концов на массу всё-таки идёт?

Мой гараж

kisa, Не знаю, как конкретно в этой модели, но если в контактном блоке плата с двумя дорожкам и пайками то ни один из полюсов на корпус незамкнут.

Рама без вилки деньги на ветер

1

img/thank Удивляет.

Мой гараж