Носорев Тарас пишет:Я занимался велоспортом , шоссе. В 1983-84 годах в секции на Велотреке. Стартонов я опасаюсь с тех пор, трековых тоже
Займатись велоспортом один сезон в велосекції, це дуже малий час, для того щоб робити такі висновки. Звичайно я не кажу що Стартони, та Рекорди унікальна гоночна техніка. Але упевнився на власному, та досвіді багатьох колег, що це початкові , доволі прості, та надійні спортивні снаряди, котрі виховали не одне покоління видатних спортсменів, і при належному обслуговуванні можуть ще багато чого пережити. Звісно що брака, та недоробок вистачало, тому частіше всього тренер був ще і непоганим механіком, та завжди перевіряв інвертар, котрий видавав молоді для тренувань. До речі молодь навчали, та частіше всього молоді спортсмени самі обслуговували та несли відповідальність за свій інвентар. І тому якщо підводила техніка, то частіше за все, це через недбальство самого молодого спортсмена.
Маю певну кількість знайомих тренерів, і на цю тему ми не однаразово спілкувались.