Re: Single Start

kisa, дякую за вітання!Колеги, стосовно виносу  я з вами абсолютно солідарний. Власне  це я й згадував у перших постах теми. Звичайно, при нагоді буде знайдений адекватний варіант. Активно вкручувати з таким небезпечним виносом в мене теж особливого бажання немає. Даний винос послужить для настройки посадки і дасть розуміння в якому напрямку рухатись, щоб не прогадати з довжиною нового.

Стосовно системи я чув нарікання з боку фіксерського співтовариства. Вона  м'яка та не витримує агресивного гальмування "скідом". Я б із задоволенням поставив "Харьков"або"ИРЗ,але "маємо що маємо".

Я ще в роздумах щодо типу приводу,тому ваші рекомендації прийму до уваги.ПОКИ ЩО все ж таки схиляюсь до варіанту з фрівілом. Варіант з "червячкою" або "торпедо"  підкупає відсутністю ручки,тросу та краба заднього гальма. Для мене це вагомий аргумент.

Re: Single Start

Тимур, вітаю!
З вилкою поспішати  справді не буду. Я довго не міг знайти вилку від короткого СШ за адекватну ціну. Коли підвернувся цей варіант я вже не зважав на те що шток не тої довжини.Думав, що нехай буде варіант хоч на крайній випадок.Плюс з нею йшла хороша комплектна рульова і ще деякі деталі.

Добавлено: 13-06-2020 20:01:08

Riverdale, Ви ще забули варений дроп)Ви не повірите, але спочатку хотів назвати тему Single Kamikadze. Виходить дарма забракував.

1

Re: Single Start

mn6264 пишет:

Вы не поверите

Поверю img/bm
А варёный дроп не великая проблема, скажу по секрету — можно и без нижней половины дропа ездить. Ну, не долго и не счастливо.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Re: Single Start

Незначне поповнення в списку запчастин.
1.Підсиділ СЗ. Зточений до 25.4, треба зняти до 25. Справний, але є питання по "форнітурі". Присутні самопальні елементи,  бажано виготовити правильні алюмінієві. Буде мати кращий вигляд.  Хотів саме підсиділ СЗ, інші варіанти якось не сприймаються ( принаймні в контексті даної побудови).

Single Start


2. Сидіння San Marco. Я навмисне не шукав іменитих брендів, але ціна була прийнятна.Та й по тематиці  100% підходить.  Подобається  своїм лаконічним дизайном.  Виглядає в дусі  класичних Supercorsa, Turbo і т.д.  Місцями має надриви замінника. Має відчутну вагу, відносно великий шар наповнювача. Впринципі, те що шукав. Побачимо як зарекомендує себе в експлуатації. Це все ж таки міський велосипед, тому хочеться мати мінімальний рівень комфорту.


Single Start  Single Start Single Start  Single Start

Є десь почитати про ремонт цих надривів замінника?

Spoiler

Якщо не влаштує, є запасний варіант. Тільки то вже буде справді спортивне сидіння ( принаймні воно таким вважалось в 79 році) .  Навіть штамп NJS є.
Single Start

Re: Single Start

Сидуха хороша. А тема по таким вот отдельная https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=288
И коллеги, как там видно,  предпочитают шкуру дермантина заменять более приличной, раз уж связались.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Single Start

kisa, треба поїздити. Потім  вже  буду робити висновки про доцільність заміни матеріалу обшивки.  Загалом вона в доволі хорошому стані. А от порізи треба прибрати.

Re: Single Start

mn6264, Ягуар — это узкое трековое седло, для города вряд ли будет удобно.

Re: Single Start

Кирилл, мабуть. NJS це все ж таки трекова тема. Але конкретно цей екземпляр знятий з шоссера.

Re: Single Start

Нещодавно розбирав мотлох на горищі і натрапив на рами від дорожних "Україн". Ну як на рами...на фрагменти рам.  img/ag Дві з них приблизно в такому стані:

Single Start


Якщо доросту до пайки, то буде на чому тренуватись  img/bk
Третя принаймні ціла, але має всі характерні принади "господарчого" велосипеда.З того що я  вже виявив це верхня труба з хвилею, побите шатуном нижнє перо, каретковий вузол з слідами ремонту молотком, підварений дроп на вилці, криво припаяний нижній мостик.Загалом повний набір головної болі, але вже можна розглядати в якості заготовки.

Single Start  Single Start  Single Start  Single Start  Single Start  Single Start  Single Start

Ще нарив два рулі з виносами та два обода. На цих ободах  оперативно зібрав вілсет "з того що було" для  "Аіста".

Single Start  Single Start

Обода вже були в експлуатації, задній мав пошкоджений хром. Після лимонних процедур ситуація покращилась,на фото колеса навіть непогано виглядають. Колеса збирав по тарифу "Кроковод -Lite". Маю на увазі що набирав сам, а на настройку заніс майстру).

З "Аістом" маю  проблеми по геометрії. Верхнє праве перо тре по ланцюгу.Цей дефект був ще з моменту покупки. Свого часу я це вирішив з допомогою шайби на осі торпеди,але хотілось би знайти причину і зробити все як має бути.

Single Start

Також праве верхнє перо майже тре по покришці, в той час як зліва зазор в кілометр.  Водночас зазор по нижніх перах нормальний.

Single Start  Single Start

Колесо в дропах виставлено рівно,геометрію заднього трикутника перевіряв по нитках — зазор в 3 см з кожного боку. В якій площині слід шукати причину ?

2

Re: Single Start

mn6264 пишет:

В якій площині слід шукати причину

Пазы под ось колеса.
Слева паз выше чем справа.

2

Re: Single Start

IvSeNi, схоже на те. На тому тижні у знайомого на стартоні таку ж болячку діагностував. Буквально 1,5-2 мм.

Я рухаюсь, значить я існую!

Re: Single Start

У меня было так.  напилингом лечил долго и нудно. целый час наверное....  с постоянными примерками  чтобы не переборщить.  img/ag

1

Re: Single Start

Зрозумів, буду міряти паралельність пазів. До слова, ось так стає задній блотнік на верхньому мостику.

Single Start

Тільки тут зміщення уже в лівий бік. По нижньому мостику ситуація аналогічна.

Re: Single Start

mn6264, крыло не отцентровано.... здесь тоже напилингом лечится.

mn6264 пишет:

буду мерить параллельность пазов

не параллельность, а соосность, наверное так я бы сказал.

Re: Single Start

tork, я розумію що до покришки і позиціонування колеса це вже не має відношення). Просто зазначив що є і такий "косяк". Можливо це і безпосередньо на крилі овори не по центру зроблені.