Re: Помогите определить велосипед, раму, детали. Без регистрации.
Это НМЗ (Нерехтский механический завод )
доброго дня. по визначенні переднього гальма ПВЗ-21В, так це таки ПВЗ, поглянув при денному освітленні. Велике прохання по ідентифікації старого німецького велосипеда, а то у вікіпедії є лише перелік існуючих фірм, напишіть, будь ласка назви довоєнних(1920-1940рр) фабрик, заводів та велосипедів де назва починається з букви "G".
taras.sharan, таке тільки "G"угл може написати, а не Вікі
В гуглі кидав запити, вибило вікіпедію. зараз шукаю по фото шилдиків з "G". А то інформації з того що знайдено мало — "G" на кріпленні фари, №225 на підседільній трубі( товщина труби 29мм) і задня втулка "торпедо"1928р. починати реставрувати не знаючи, що реставруєш, як лотерея.
Увы, за давностью лет и большим количеством марок в Германии тех времён, только кропотливый перебор всего подряд даёт какую-то надежду.
Гугл тут не помощник. Во всяком случае, до установления марки. Только лично перебирать, пересматривать всякое сопутствующее.
Рекомендую каталоги рыть https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=486
Несколько облегчает задачу то, по некоторым признакам ясно именно немецкое происхождение. И с большой вероятностью — НЕ австрийское. И точно — это не Штайр и не Штирия.
Добавлено: 01-05-2020 12:14:19
Вы б уже себе частную тему-гараж открыли, там сможем более вольно рассуждать.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Дякую Вам за пораду. спробую.
taras.sharan ваш велосипед е Göricke , немецкий.
Дякую усім що відгукнулися. ще студіюю каталоги рекомендовані kisa. хоча також схиляюсь до думки що все таки Goricke.
Доброго часу доби. Марку велосипеда встановив завдяки кріпленню фари на німецькому сайті продажів. це 100% — GÖRICKE (https://velo-classic.de/oxid2/Fahrrad/B … assic.html). Залишилось небагато — визначити модель та хоча б фото 20-30рр, щоб побачити в оригіналі.Буду вдячним тим хто вже перечитав каталоги по GÖRICKE за скинуте посилання ( а то осилив лише 15).
Тему уже ему давайте
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Судя по каретке томсона и горизонтальным дропам — рама ЗИФ/ПВЗ
Багажник задний в этом случае, похоже, неродной. Как и вилка с передним.