Re: Маніпуляційний кабінет
По Дамці із особливостей тільки обода алюмінієві ПВЗ 622-25 по 32 отвори в обох. прийшли поштою ще півроку тому як  туристовські. і місяці два я шукав задню втулку торпедо чи червячку на 32 отвори. це було дуже важко. дойшов до замовлення на алі за 600 грн з доставкою і зупинився. знайшов тільки  в одному місці-веломаркет Конотоп. там я купив тільки стакан втулки в складі колеса на   12 "за 150 грн. не вважайте за рекламу, може комусь згодиться. також на ці ободи не стали покришки cst c-219,  при накачці злазили з обода. намучився з ними короче. руль зняв з мінська '80, посадка з ним шикарно-вертикальна ,дитяче крісло взяв з рук,  задній ліхтар на сонячній батареї. фарбував пф-кою, 2 шари грунту і 4 фарби. сідло й корзина -кетайські, вооот. 

С Поехалом
 С Поехалом  
  но под данное техническое задание — норм
 но под данное техническое задание — норм  

..
 ..

,переднє колесо так мовби завалюється набік при поворотах) вилка там із пізнього хвз  , може це ще вплинуло на виліт, не знаю. із ходових якостей-треба задню зірочку побільше, хоча б 20 зубців, місцевість трохи бугриста(район ультрамарина, кияни знають)а їздоки частково вже в літах. треба ще до ума доводити, але то вже " після свят"©
 ,переднє колесо так мовби завалюється набік при поворотах) вилка там із пізнього хвз  , може це ще вплинуло на виліт, не знаю. із ходових якостей-треба задню зірочку побільше, хоча б 20 зубців, місцевість трохи бугриста(район ультрамарина, кияни знають)а їздоки частково вже в літах. треба ще до ума доводити, але то вже " після свят"© маленький вылет вилки. Ей по-хорошему нужно круче загнуть перья.
 маленький вылет вилки. Ей по-хорошему нужно круче загнуть перья.

воно там заклепане намертво, поки нехай так походить, попадеться кип'ятильник, може заміню пізніше
 воно там заклепане намертво, поки нехай так походить, попадеться кип'ятильник, може заміню пізніше