Re: Моя вєло хата
illiberg30, ну це вже арт об'єкт, тут хочу зберегти транспортний функціонал.
Пофарбувати буде ніколи не пізно.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
illiberg30, ну це вже арт об'єкт, тут хочу зберегти транспортний функціонал.
Пофарбувати буде ніколи не пізно.
atepernetuzh, позволю не согласиться, границы конечно тонкие скорее всего между просто гнилой и ржавой машиной и сделанной в стиле Rat look, но они есть и работы там не малый кусок делается.
Та ой, он прикольно смотрится в этом виде. Это ж не ржавое ведро, а нулёвый велосипед технически. Что придаёт пикантности. Кроме того, Женя намерен на нём выступить. Следовательно, натянуть несколько сверкающих ашанов. И вид наказующего ржавого ведра прибавит им позора и унижения, а Жене — доминирования
А надоест — всегда можно отделать "под выставку".
попутно замінивши деякі деталі на аналогічні, але в кращому стані
Євгеній76, зацікавило що гальма короткі з різьбовими колодками, їх не міняли?
Можливо я дещо прогавив, але яка все ж таки в нього геометрія рами та вилки?
Він є вже коротким, чи ще "мутним"? Цікаво порівняти розміри, бо маю "мутний" того ж року й ростовки.
Odyssey, гальма не мінялися. Лише колодки на новіші та свіжіші. Рідні були такі ж, але в гіршому стані.
Геометрія ближча до короткого, але задній трикутник чуть довший, до 1 см.
Пропоную порівняти розміри, якщо є бажання.
Хочеться все ж з'ясувати це олімпійка в старому оформленні, або щось особливе?
Поки окрім стилю я відмінностей від олімпійки не бачу.
Це не важко, але порівняти з чим?
Цілого пізнього СЩ 58 зросту в мене немає, а заміри різними людьми нівелюють точність цих замірів.
Євгеній76, поки порівняти з моїм "мутним". Щото точності, то принаймні можна спробувати
Odyssey, мутний і в мене є. Правда без рідної вилки. Там і порівнювати довго нічого. Мутний суттєво інший. Мене більше цікавить з коротким порівняти. Візуальний аналіз каже, що задній трикутник пізніше ще більше піджали. Тут порівняти цікаво.
Що цікаво, цей і мій мутний одного року 78-го.
Ото ж і мені цікаво. В мене "мутний" з рідною вилкою як раз 58 зросту 78 року, і навіть фарба така))
Для повноти картини, звичайно, треба порівнювати чотири СШ в цьому зрості: "мутний", олімпійку, пізній і Ваш.
Odyssey, мій з олімпійкою один до одного. По металу, відмінність лише в декалях. Якраз олімпійка 79 року є. Порівнював.
Унікальність даного екземпляру не в металі, а в році виготовлення (раніше ми вважали, що олімпійки пішли з 79 року) і в деклях від попередньої моделі.
Євгеній76, чудово, лишається порівняти ще з двома.
Ні до чого Вас не примушую, намагаюся вгамувати особисту цікавість
Олімпійки ж в "олімпійському" оформленні 78 року мені досі не траплялися.
А більш-менш достовірну історію народження Вашого екземпляру, гадаю, ніхто крім колишніх працівників заводу не розповість.
Я можу припустити-пофантазувати, що тоді будо все до банального просто: лінію по виробництву олімпійок зробили, а фарби необхідної ще не було чи бухгалтерія примусила для звітності, чи...
Дякую за інформацію!
Мені самому цікаво порівняти з пізнім.
З олімпійкою і мутним я вже давно порівняв.
Походження досить просте, воно характерне для багатьох "стикових" років на ХВЗ. Коли модель вже запустили, або частково змінили, а деколь ще стара. Траплялося і навпаки, коли оформлення нове, а залізо старе.
Я так розумію, для нових моделей новий конвеєр не будували, зміна відбувалася поступово без зупинки виробництва.
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата