Re: Моя вєло хата

illiberg30, ну це вже арт об'єкт, тут хочу зберегти транспортний функціонал.
Пофарбувати буде ніколи не пізно.

Я рухаюсь, значить я існую!

atepernetuzh, позволю не согласиться, границы конечно тонкие скорее всего между просто гнилой и ржавой машиной и сделанной в стиле Rat look, но они есть и работы там не малый кусок делается.

Куплю ранний "телескоп"

Та ой, он прикольно смотрится в этом виде. Это ж не ржавое ведро, а нулёвый велосипед технически. Что придаёт пикантности. Кроме того, Женя намерен на нём выступить. Следовательно, натянуть несколько сверкающих ашанов. И вид наказующего ржавого ведра прибавит им позора и унижения, а Жене — доминирования img/ar

А надоест — всегда можно отделать "под выставку".

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Наказующее ведро! img/ag  img/ay

2

(18-09-2021 07:18:01 отредактировано Odyssey)

Євгеній76 пишет:

попутно замінивши деякі деталі на аналогічні, але в кращому стані

Євгеній76, зацікавило що гальма короткі з різьбовими колодками, їх не міняли?

Моя вєло хата

Можливо я дещо прогавив, але яка все ж таки в нього геометрія рами та вилки?
Він є вже коротким, чи ще "мутним"? Цікаво порівняти розміри, бо маю "мутний" того ж року й ростовки.

Одна любовь, наполнена добром,
Повелевала сердцем и пером. ©

Odyssey, гальма не мінялися. Лише колодки на новіші та свіжіші. Рідні були такі ж, але в гіршому стані.
Геометрія ближча до короткого, але задній трикутник чуть довший, до 1 см.

Пропоную порівняти розміри, якщо є бажання.
Хочеться все ж з'ясувати це олімпійка в старому оформленні, або щось особливе?
Поки окрім стилю я відмінностей від олімпійки не бачу.

Це не важко, але порівняти з чим?
Цілого пізнього СЩ 58 зросту в мене немає, а заміри різними людьми нівелюють точність цих замірів.

Євгеній76, поки порівняти з моїм "мутним". Щото точності, то принаймні можна спробувати  img/ab

Odyssey, мутний і в мене є. Правда без рідної вилки. Там і порівнювати довго нічого. Мутний суттєво інший. Мене більше цікавить з коротким порівняти. Візуальний аналіз каже, що задній трикутник пізніше ще більше піджали. Тут порівняти цікаво.
Що цікаво, цей і мій мутний одного року 78-го.

Ото ж і мені цікаво. В мене "мутний" з рідною вилкою як раз 58 зросту 78 року, і навіть фарба така))
Для повноти картини, звичайно, треба порівнювати чотири СШ в цьому зрості: "мутний", олімпійку, пізній і Ваш.

Odyssey, мій з олімпійкою один до одного. По металу, відмінність лише в декалях. Якраз олімпійка 79 року є. Порівнював.
Унікальність даного екземпляру не в металі, а в році виготовлення (раніше ми вважали, що олімпійки пішли з 79 року) і в деклях від попередньої моделі.

Євгеній76, чудово, лишається порівняти ще з двома.
Ні до чого Вас не примушую, намагаюся вгамувати особисту цікавість  img/ab
Олімпійки ж в "олімпійському" оформленні 78 року мені досі не траплялися.
А більш-менш достовірну історію народження Вашого екземпляру, гадаю, ніхто крім колишніх працівників заводу не розповість.
Я можу припустити-пофантазувати, що тоді будо все до банального просто: лінію по виробництву олімпійок зробили, а фарби необхідної ще не було чи бухгалтерія примусила для звітності, чи... img/wd
Дякую за інформацію!

Мені самому цікаво порівняти з пізнім.
З олімпійкою і мутним я вже давно порівняв.
Походження досить просте, воно характерне для багатьох "стикових" років на ХВЗ. Коли модель вже запустили, або частково змінили, а деколь ще стара. Траплялося і навпаки, коли оформлення нове, а залізо старе.
Я так розумію, для нових моделей новий конвеєр не будували, зміна відбувалася поступово без зупинки виробництва.

Євгеній76, в колекцію. За наявною інформацією раму перефарбовано на заводі, була зеленою, що подекуди видно і на фото. Чи Ваш не має таких ознак?

Моя вєло хата Моя вєло хата Моя вєло хата Моя вєло хата Моя вєло хата Моя вєло хата Моя вєло хата