Re: Руль

Ширина руля подчёркнута широкой средней частью, загибающейся вперёд потом по малому радиусу.  Ещё одно полезное отличие такого руля от шоссейного – наличие прямых участков, параллельных оси велосипеда.  Это даёт дополнительный удобный продольный хват, какой бывает на  буллхорнах.
Руль

А линейка — то вторично img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 12#p258712 тут ещё я рисовал, как получается узкая или широкая прямая средняя часть при разных радиусах загиба вперёд, к рогам.

Мой гараж

VS_M, Хороший руль и вынос , это вроде от зиф мустанга, был там вариант и с бараном, я на таком наездил прошлым летом более 1000 км, удобный руль...Только тяжелый).

1

Боковой профиль
Руль
Будем посмотреть, когда заберу, насколько удобен.

VS_M, именно: смоделируйте посадку и прислушайтесь к своим ощущениям. У всех людей разные физпараметры.

Не стоит дружить с людьми, у которых нечему научиться. Вот поэтому у меня так мало друзей. Джеймс Уотсон

3

VS_M пишет:

насколько удобен

img/bs Тот руль, за который я топлю, он вообще идеален. А так просто подобранный, удобный баран тоже вполне хорош.

Мой гараж

Руль

придбав собі кермо але його ще треба приготувати. В чому питання, своїм посиланням воно не стає в той виніс який я маю, в цифрах це Ф26,5 мм~ посилення керма а от в виніс стає кермо з Ф24,8 мм~ . Можна прибрати лишній матеріал з посилення? Його ще треба правити бо вуха загнуті в середину десь на 4,5см , розмір керма повинен бути 40см я так розумію.

Посилення по любому чухати в любому випадку. А от настільки спилювати? Просто не знаю, поки в мене немає відповіді.
Коли стикався з таким не співпадінням то розшарошував отвір у виносі, користуючись тією логікою, що всі заготовки відливають однакові, а потім отвір роблять під замовлене кермо.

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Его ещё и, похоже, с боков жизнь сплюснула.
Руль

Мой гараж

Євгеній76, виніс не варіант шліфувати,у мене таке враження.
Руль
він наче схоже що з СШ знятий( у попереднього власника був на Туристі звичайному не спорт,я про той що з вилкою від СШ)
Кермо, думаю,зняте з СПОРТа якогось чи Спец. замовлення з алю. виносом +немає штампу ХВЗ. У нього йде розмір ступінчато. Там де посилення роздуте місце. Хотів спитати, як Ви зазвичай виправляєте загнуті в середину вуха? Одне вухо (ліве) в середні на 1,5сантиметри(міряю від центра посилення)а праве аж на 2,7сантиметри.

Добавлено: 02-07-2024 19:35:32

kisa, та страшне,добре хтось впав чи рама (статура)велика була чи є що вуха всередину пішли img/ag

img/ag
Что до сопряжения выноса с рулём, там по годам разница была.
Их вообще видов...
Просто труба 24 мм, труба 24, опухшая посередине до 25,4 (на моём В-555 такой), труба 24 с натянутой трубой 26.
Отливки выносов одинаковы, отверстия развёрнуты разные — под соответствующий руль. Потому коллега Євгеній76 так и поступил — по-заводскому, фактически img/ag

Могу ошибаться в нюансах (чуть что — коллеги поправят), но общая картина такая img/bs

Мой гараж

fo_1ook, винос у вас можливо з 541 чи 542. Виноси були схожі на СШ, а кермо від туриста. А все що я бачив від СШ між собою взаємозамінне (зрозуміло, що бачив не все, тому це не істина)

Кермо могло загнутися від багаторазових падінь, або одного, але потужного. Це вирішується після нагріву з милом, класика.

Я рухаюсь, значить я існую!

1

На виході у мене вийшло наступне,від посилення відмовився хоча намагався врятувати, зменшував до тіх пір поки воно не стало фольгою і все одно не йшло в виніс( я його теж трохи чуханув але по мінімуму,завусню зняв) тепер кермо стало по середині Ф25,4 один із тіх розмірів який згадував Колега kisa,. З розігрівом не вийшло так як описано в методі( мило не чорніло при тому залізо було гарячим), використовував для цього будівельний фен на максимальній для нього температурі в 550градусів,грів і вже в лещатах в ручну правив. В загальному, гірше чим було я не зробив img/ag  Залишилось привести його в приємний вигляд, промити і натерти.

+немає штампу ХВЗ.

тут я помилився, штамп є! В процесі роботи роздивився, був забруднений клейким шаром від ізолюючого матеріалу.

Дякую Колеги за підказки та інформацію по моєму питанні.

1

Руль
Руль
Руль
Стальной, толщиной 22мм. Куда можно было бы применить?

VS_M, коллега, а вы что, велосипеды к рулю примеряете, а не наоборот?

ХВЗ 111-411 "Україна" (1977)
ХВЗ 153-421 "mypucm" (1984)
ХВЗ 153-424 "cnорm" (1986)