Re: Моя вєло хата
Евгений76,
Вітаю з придбанням!
Я за туринг.
А що там за баранчик такий цікавий?
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Евгений76,
Вітаю з придбанням!
Я за туринг.
А що там за баранчик такий цікавий?
Це з Ізмаїла.
Забув сказати, підсідел 25,6 мм
Вага рами 2295 г, вилкі 760 г.
Бонок не було від слова зовсім. Навіть якщо сінгл, то тормозні на зад мали б бути. А так ні слідів, нічого.
Все легке.
Тут мені колега люб"язно скинув фото більш раньго 61 рік шосера Фаворит
Так що я ще більш в роздум"ях.
На цьому вилка без рульової вже, от вона картинку робить. А кути в межах стартоновських. Як доберусь засвітло додому (сподіваюсь завтра) то пофоткаю з довгою так короткою стартовськими рамами.
Загадочный. Колёса, похоже, 622 — его.
ИМХО, скорее всё-таки туринг. Аналог нашего 541, когда ещё велы добротно делали. Задний тормозной шланг изначально явно был на хомутах. И да, он был — иначе зачем такое тщательное исполнение мостика.
Про хомути і мостик теж так подумав.
Поки в моїй уяві вимальовується комфортний шосер, або злий туринг. Як кому хочеться називати
Імовірно на покришках 28 мм, з фрівілом і заднім тормозом. Передній само-собою, просто підкреслю, що такий мостік не має пропадати.
Перефарбовувати не хочу, залишу рідну ласіруючу емаль і полірований як Мартинові шарики обвіс.
Залишилося знайти під цю справу їздока. Може дружину умовлю, а може почекаю як доці підростуть.
Хаароший план.
Там наклейки жлобские отдерутся хоть?
Добавлено: 18-09-2017 19:16:03
О, клиренс под кареткой мерял? В сравнении с турингами и шоссерами может чего покажет.
щоб я і не поміряв. В варіанті першого фото — 280 мм. Високо.
Наклейкі там не просто наклейки, а переводнушки. Думаю поліровочною пастою зніму. І семіцвєтік на косій теж чужий.
Ще раму і не мив, тільки ізоленту поскручував. Була підозра, що під нею бяка, але все добре.
Если поставить на колёса 590, будет примерно 264. У туриста примерно 260.
Может таки туринг на 590... Но дырища между подседельной и задним колесом и при таких колёсах немаленькая.
Разница в радиусе колёс в 16 мм вроде позволяет эти тормоза на максимуме рича использовать.
А промятия перьев под шину на что намекает?
На попередній сторінці під першим спойлером оте промятіє видно, воно якесь універсальне, враховуючи, що колесо майже максимально назад задвинуто. Там же і місце під зірку видно, притому, що в зірці 54 зуби.
В 590 колесах крім тої дири до підсідельної є ще один недолік — їх немає в мене, да і покришки шукати. А 28 обода вже знаю де брати, копію тих що в другій примірці.
З.І. Костя, ти тормоза впізнав?
Ааа, точно тормоза знакомые
Я там дописал- что показывают промятия под шину на перьях внутри?
Не, на таких колёсах он вроде вполне. Авторский вел себе. Но любопытно ж.
Думки починають матеріалізовуватися.
Зайшов в магазин з велоодягом. Секонд, але стан речей різний.
Подивився шорти, футболки, дійшов до обувки. Серед маломєрок 37-41 розміру, бачу стоять 44. Ну я і не втримався. Ціна підкупила, при середній по палаті 350-450 грн мої 170. Нові, але мабуть довго стояли верхній шар гуми почав трохи липнути. Ну мені в них не ходити.
Фірма вітториа.
Ну і поки буду шукати інформацію в інтернетах може підскажете, це шосе чи мтб?
Евгений76,
Шосерные железячки торчат над подошвой (точнее, под), а мтб нет.
Теж так подумав, значить МТБшні.
Просто повний нуб в цих питаннях. Бачив на картинках туфлі де тільки дві точки кріплення, тут чотири, а на носку ще різьба дя якихось шипів.
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата