Re: "Моя велоконюшня"

"Моя велоконюшня"
Педалі, не кошерні але все решта вогонь.
"Ferrari"-то реально залізо вкотре було вкладена Душа, і котру потім я відчував увесь нас час разом.
Багато км ми пройшли, навіть мали певні спортивні досягнення.
Доля його цікава, і знайшла новий напрямок.
Всього найкращого йому і його новому  власнику.
Так склалося що нажаль  у  багатьох моїх Друзів, та і у моєї Родини також, життя дуже змінилось, а певних наших Колег, котрих я поважав і поважаю нажаль вже нема серед нас.
Ferrari був модернізований та реалізований нашим колегою Vognik, (всі кошти підуть на благодійність) котрому в свій час я передав рештки того що побудував чи назбирав.
Нехай в цьому "заліззі" живе Душа, котра там була до мене, зі мною і нехай вона живе далі..

17

Поповнення в "Велоконюшні"
"Дід Панас"— їхав на роботу побачив під забор люди винесли металобрухт, (нормальна практика тут) серед метала було декілька рам, та якісь колеса. Зупинився і все скопом закинув в машину.
Думаю дома роздивлюсь, щось скручу, а решту лишу під своїм забором. (Яка різниця звідки заберуть металобрухт)
Ось результат:
Cr-Mo Японська рама- Panasonic CB3000
Рідне якісне обладнання.
Колеса вирівняв, протягнув спихи, повне ОКВП, та сервіс, покри натягнув з інших колес з того ж самого місця.
Покришки дуже цікаві "балони" — легкі , і вразило що дуже накатисті.
Бюджет- 0,00 euro.
Сів поїхав і дуже здивувався що "воно їде" img/ay , особливо там де мені треба.
Шосерів у мене вистачає, а ось по лісам та горам, зараз у мене "Дід Панас"— спеціаліст, котрий доречі не поступається модним гревелам  img/bs
Ну про це мабуть трохи згодом в Крокоспорті- (Крокофізкультурі)
https://youtu.be/1qAyRyaTqK0?

si=8r4KjRl4k4FDR97Q"Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня"

9

leonyar,  retro MTB? Если правильно понимаю?

Spoiler

сюда очень просится вилка с короной  img/rolleyes 

Зайшов в Крокоспорт прочитав трохи, і щось не хочеться туди нічого писати..
Трохи стисло тут.
Рама у "Діда Панаса"— за розміром велика, але подарованному коню в зуби не зазирають.
Я відразу примітив що воно страшне, але геометрія цікава.
Я коли почав реабілітацію,  то взяв собі за правило, 6 днів на тиждень ранкова фізкультура, якщо погода ок -то вел., якщо мокро чи холодно, тоді йога, це все зранку перед роботою.
До Панаса їздив суто на шосері, небагато бо часу обмаль але кожен ранок.
З Панасом ми почали їздити по лісам та горам.
І Strava підказала  що він непогано з цим впорується.
Хоча я просто їзжу і слухаю музику, коли є настрій і норм. трек могу трохи навалити, але без фанатізму, бо велоспорт мені зараз не актуальний. "Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня" "Моя велоконюшня"

7

leonyar, щось ти втоптався, друже. Раніше така рама була б в самий раз  img/bs

В мене колись був дуже схожий ровер, але джант. Але ліси мені не зайшли.

Я рухаюсь, значить я існую!

1

Євгеній76,
В лісах та горах своя специфіка, особливо в кайф коли майже в кожному лісі досить якісні дороги з гравію. img/bs

2

leonyar, гарненький коник img/lupa, теж на щось подібне придивляюсь для лісових маршрутів  img/ah
P.S безмежно радий бачити твої повідомлення на форумі, і що з тобою все добре  img/kefir  img/bq

Фруктовый гусЬimg/friends Взаємно  img/thank

leonyar радий чути img/bs

Куплю вилку на "рекорд"

1

toni73,
Антон взаємно, сподіваюсь у тебе і твоїх рідних все ок. img/friends

1