Re: PUB

Maxim_Sed пишет:

ошибки концепта

Ну это какбэ пока не концепт, а размышления.
img/bk

Maxim_Sed пишет:

тяжелая стальная рама жрёт энергию, поэтому гнать по колдобинам она будет хуже хр-мо рамы

Зато хромая моль может трясти.
Ну и не для спорта всё это задумывается. Так только, мослы размять.
Впрочем, если выяснится, что хромая моль пригодна, то можно и такую задействовать.
Отут я не эксперт.

Maxim_Sed пишет:

ретрофара с питанием от генератора — просто бутафория для фото, для реальной езды по темноте это чисто лишний вес

Про генератор речи-то и не шло.
Кто запрещает влепить в ретро-фару светоидиот с банками?
Да и вес... Не килограмм же весит.
А фара позарез нужна на весенне-осенних поездках.

Maxim_Sed пишет:

тяжёлые колёса + колдобины = скорости не будет (проверено многократно на "образцовом" участке дороги)

Скажем так, на колдобинах "скорость" —  это вообще умозрительное понятие.
Вы считаете, что для колдобин лучше подходят тонкие колёса?
Чисто теоретически, можно забить на такого рода проект и строчить по буеракам на имеющемся в хозяйстве "Спутнике", но не то пальто.
Дорожник за счет мягкости как-то повеселее прёт на печальных дорогах, а в моём случае это будет слегка наполированный дорожник, без лишнего обвеса.
При этом "Спутник" однозначно себя проявляет на асфальте, где ему и место.
Жалко его уделывать гнутым грунтом.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

MWL пишет:

Не бачу нитки маршруту, ні орієнтовної довжини дистанції.
...
Везти на собі, чи ганять налегко? Харчі свої,  готуємо на ватрі сами, чи все орги роблять?

Довжини і я не бачу, ала десь має бути торішній маршрут, ще не шукав. Речі возять машиною, годують орги, і начебто добре годують — спілкувався трохи з дівчиною, яка їхала у 2017 і збирається повторити. Каже, що учасників на "крокодилах" не бачила img/ab

Знайшов офіційний сайт марафону, там теж мало інфи, але трохи більше: http://way.rv.ua/polozhennya/
300 км весь маршрут, тобто соточка щодня. Та ще й без заліку часу — це швидше туристичні покатеньки, ніж марафон. Але нюанс у тому, що асфальту там буде мало, тому і сотку подолати буде непросто. Дівчина-учасниця писала, що в одному місці 8 км їхали стоячи, бо дорога була вся у коріннях дерев. Я по таких дорогах з 6 по 10 клас ганяв, не страшно img/ab

Горец: "Украина" 111-441 (короткая) 1990 г. с планетаркой Nexus-3
Ветерок: "Старт-шоссе" 1986 г. (2х7, дуалы)
В-37: "Спутник" В-37 1967 г. сингл (торпедо)
Лыбидь: Ардис Либыдь "Handmade in Ukraine", 1998, сингл 46/19

murabel пишет:

Дівчина-учасниця писала, що в одному місці 8 км їхали стоячи, бо дорога була вся у коріннях дерев

тогда желателен двухподвес

на дорожнике хвз, чтобы проехать и не развалиться, придётся снижать скорость

"6.2. Участь у змаганнях можуть прийняти особи з досвідом пересування на велосипеді по пересіченій місцевості, зі справним велосипедом, справними гальмами на кожному колесі. "

(02-01-2018 16:52:37 отредактировано murabel)

Maxim_Sed пишет:

придётся снижать скорость

Там зачета времени нет, а по распорядку дня получается 7-8 часов на прохождение 100 км. Это 12-14 км/ч средняя.
А цитата к чему? что у меня нет опыта по пересеченке? Есть немного, часть из детства, часть за последние несколько лет. На еще не переделанной Украине я ездил по лесу несколько раз, в том числе и по песку, причем в компании друга на горняке. И на переделанной тоже было, вот по такой дороге дважды проезжал по 4 км:

PUB

Нормально всё будет. Опять же, вся весна в моем распоряжении для тренировок img/ab

у меня по трассе средняя 16км\ч при дистанции 32км

12км\ч по пересечёнке попыхтеть придётся

ну и самая большая засада: добираться до Ровно

Maxim_Sed пишет:

самая большая засада

Добраться — не самая большая засада. Самая большая — получить одобрение и поддержку семьи img/ab А добраться — машина ж есть, Горец со снятыми колесами в багажник должен влезть (надо будет, кстати, попробовать). Ну или поездом, опять же, колеса и руль снять, как-то упаковать... короче, ничего нет невозможного, было бы желание img/ab

murabel пишет:

Добраться — не самая большая засада. Самая большая — получить одобрение и поддержку семьи

у мну две проблемы:
— расходы на дорогу
— установка передних тармазофф  img/bm

Maxim_Sed пишет:

у меня по трассе средняя 16км\ч при дистанции 32км

Ну, у меня по асфальту средняя 20+ при 15–30 км дистанции, на Киевской сотке был личный рекорд — 25,7.

Добавлено: 02-01-2018 17:03:06

Maxim_Sed, у меня только первый пункт img/ab вместо второго — стоимость регистрации на марафон (450 грн, если заплатить до конца февраля, чем ближе к старту — тем дороже)

Maxim_Sed пишет:

самая большая засада: добираться до Ровно

отож,
якщо вже добратись, то не для того щоб не тільки щоб у натовпі незнайомих людей ломитись кудись, мені більш цікаво б з Женею поспілкуватись і його крокодили спробувати на різних дорогах. А крокопохід і самим влаштувати можно. Без заліку часу. Аби на зворотній потяг не спізнитись.
Всіх, кого б хотілось побачити, мабуть зібрати не вийде. Але досвід походів говорить, що оптимальна група — 4-6 чол., до 10 — max.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Евгений76, траса марафону проходить якраз через цей парк/заказник, а Маринин — місце другої ночівлі. Може, варто таки приєднатися? img/ab Або й насправді — свій марафон влаштувати. Тоді "з натовпом незнайомців" можна й не їхати.

murabel, поїздка з "з натовпом незнайомців" дозволяє краще пізнати себе і свої можливості, після цього поїздка "з групою своїх" легше і краще розплановується і краще розумієш своїх супутників. По досвіду- "своїх" завжди значно важче підняти в похід, з "жужими" все виходить простіше ( особливо якщо ти сам не організатор заходу  img/ag ). Маєте бажання- організовуйтесь і їдьте на той "марафон". Шини з агресивним протектором погані для піску, болота на маршруті теж не передбачається- оптимально 45-48мм реальної ширини ширини сліки чи півсліки (або ще типу " шини для міста"). Шини 2-2.1" можливо були б краще, але в раму "України" невпіхуємі не стануть.

М-мда! Мода- страшна сила! Проблема в Україні знайти за адекватні гроші алю-ободи класичного вигляду для шин шириною 28 мм.  img/as . Навколо одні "аеро" і кантовані високопрофільні. Навіть вейнманів з округлим профілем не везуть, а у виробника таких варіантів достатньо  img/ak

То не стільки мода, як відсутність масового попиту. Хто ризикне привести, буде три роки продавати партію. Воно йому тра?

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76, хто ж буде купляти немодні ободи? Правильно, тільки кроководи  img/bs  img/ag  А скільки нас тут зібралось і скільки нових ободів на рік треба середньостатистичному кроководу?

Отож, усе на купу.

Я рухаюсь, значить я існую!