Re: Кунсткамера

Kochegar, на мультиспідах типу 1-Х не від перекосу ланцюг злітає, а від розковбасу при проїзді серії серії ям чи горбків (наприклад коряги на лісовій стежці) на швидкості більше приблизно 15 км/год. Тобто тоді, коли виникають резонансні коливання ланцюга. При чому ланцюг зіскакує частіше в той момент коли не крутиш педалі (привставання з сідла на нерівностях). З класичних повнозубих зірок системи злітає теж нормально, з NW-зірок злітає надзвичайно рідко. Нюанси з довжиною лапки дерайлера і силою пружини натягу ланцюга упустимо, бо не ліквідовують повністю ризик злітання ланцюга.

CustoмBicyclь, абсолютно погоджуюсь. Злітає. При чому навіть на шосері, серія горбатого асвальту і повище швидкість, тільки і лови. Не всякий раз, а дійсно як в резонанс увійде. Навіть задумався над подібною штукою.

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76,  я планую саму направляючу  вирізати у вигляді сильно вкороченої рамки переднього дерайлера  з бруска фторопласту чи з підхожого по формі шматка еластичного пластику,  і прикріпити до хомута з основою від старого дерайлера. А можливо вкорочу саму рамку того дерайлера і обріжу з нього важіль троса.
Бо у мене на легкому турингу 1х6 в описаних ситуаціях теж часом зіскакує.

наверно это сюда.трех кАлёсный. https://www.olx.ua/obyavlenie/treh-kale … wBnGq.html

Кунсткамера

GarryG, не нужно здесь постить ссылки на обьявы, которые сдохнут через месяц. В таких случаях нужно перезаливать смешные фотки к нам.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

CustoмBicyclь пишет:

а Ви з якою швидкістю їздили з тим кільцем? Аеродинаміка впливає на швидкостях від близько 40км/год.  img/bk

Про аэродинамику:

Spoiler

На скорости немного за 30 — эрзац-брызговик из пластиковой бутылки на переднем крыле начинает вибрировать.
На скорости немного за 40 — неплотно застегнутый шлем (не велопелотка с дырочками, а закрытый, полноразмерный) пытается взлететь и его ремешок начинает давить на подбородок.
На скорости немного за 50 — набегающим потоком воздуха пачку сигарет из нагрудного кармана спецовки — выдавливает нафиг img/ag

Только катая на велосипеде — понимаешь, какой все-таки Ростов маленький город : )
Ищу вилку и переднее крыло на МВЗ В-16
Ищу переднее крыло светло-зеленого.... да любого!!!! цвета на Спутник В-39

Физика подсказывает, что сила лобового сопротивления растёт пропорционально квадрату скорости img/bk

Добавлю — на скорости немного за 60 ехать в открытом велошлеме и велоочках трудновато — глаза слезятся и ничего не видно.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Riverdale, повітря штука примхлива.
Спочатку його опір пропорційний швидкості, при збільшенні швидкості вже квадрату швидкості, а потім навіть кубу швидкості. Межі переходу по памяті не скажу, гуглити ліньки, але якщо пам"ять не зраджує, то пропорційність квадрату настає на 40-60 км/год.

Я рухаюсь, значить я існую!

CustoмBicyclь, офигенный предохранитель)
Когда ездил на стоковом Спутнике, на трансмиссии 1*4, то с передней звезды спадало регулярно, после серьёзных кочек...
Странно, что оно в кунскамере, его бы в "Придумки"... Я даже порываюсь повторить  img/ap

Условно пилотируемый вело-диверсионный модуль "Семен-1"
Мой террариум

img/am У нас так и будет здесь — личные планы, отвлечённые рассуждения и по 1 фотке на страницу?

Мой гараж

Ой, всё, извините img/ay
КунсткамераКунсткамераКунсткамера

Условно пилотируемый вело-диверсионный модуль "Семен-1"
Мой террариум

Ямагучи
Кунсткамера Кунсткамера

Даа, он как налепит  img/as Этого ↑ ещё не видел.

Кунсткамера

Мой гараж

Гідравлічні барабанні тормоза  img/ai

Кунсткамера

http://www.longjohn.org/bremsen/bremsen_en.html