Re: Моя "Украина" (и кое-что еще)
stas_mk,
Ветерок: "Старт-шоссе" 1986 г. (2х7, дуалы)
В-37: "Спутник" В-37 1967 г. сингл (торпедо)
Лыбидь: Ардис Либыдь "Handmade in Ukraine", 1998, сингл 46/19
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя "Украина" (и кое-что еще)
Страницы Назад 1 … 54 55 56 57 58 … 262 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
stas_mk,
Я такой руль использую специально для укорачивания посадки, чтоб сиделось вертикальнее. Это востребовано на дорожных прогулочных и велосипедах ближнего действия. А наматывать далеко по трассе — да, его отодвигать нужно.
А ещё у этого руля очень удобный (для многих) угол грипс.
murabel,
Руль усы требует выноса 80 мм минимум я уже проходил этот момент. Точно так же за изгибы хватался, пока вынос не поменял
Кстати, здесь рама Украина-короткая ещё. Это 60 мм, на минуточку. Я-то такой руль на длинные рамы ставил, и то непривычно близким получался (но на тех велах — что надо)
48/21 имеет всего 7 скид-патчей.
про які скіди на синглі може йти мова? Це важливо тільки і тільки для фіксів. Якщо ланцюг на парафіні, то і кратність-некратність зубів зірок сингла не має значення при правильній установці ланцюга.
CustoмBicyclь, на тормозной втулке тормоз тоже работает только в одном (двух) положении педалей.
Добавлено: 05-02-2018 18:19:25
А, не, там же свободный ход.
Кирилл, і як це впливає на "скід-патчі" (яких безліч, нескінченність на синглі)?
Питання відміняється
Все вірно, зациклюватися на скідпатчах не варто, але пам'ятати про них на сінглах потрібно. Вони і на нерівномірний витяг цепу впливають. В мене при 51/17 получалося, що найбільше навантаження передається однією половиною цепа, а інша крутилася в мертвих точках.
Евгений76, тому і вказав про парафін і правильну установку ланцюга. А на маслі актуально
CustoмBicyclь, речь о нехороших явлениях, о которых писал здесь https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=2087#p2087
kisa, я ж пишу про парафін і правильну установку ланцюга. Після проварки ставити ланцюг на "свіжі" зуби- на зірках з парною кількістю зубів по них видно де були внутрішні ланки, передню зірку щоразу провертати на 45° (приблизно, лінь рахувати на скільки точно).
передню зірку щоразу провертати на 45°
Любопытно, хоть уже на грани паранойи
kisa, провертати відносно відрізку ланцюга — зміщувати замок ланцюга на певну відстань від передньої зірки- при парній кількості зубів знижується нерівномірна виробітка ланцюга. Зуби на передній зірці теж нерівномірно зношуються, особливо при некруговому педалюванні.
Да я понял
А как эти патчи на овальных звездах посчитать?
Страницы Назад 1 … 54 55 56 57 58 … 262 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя "Украина" (и кое-что еще)