Re: Campione

kisa пишет:

img/ag Ахаха, я, увидев фотку, но ещё не читая текст, подумал — Женя свои те уступил.
Да, прикольные — такие ретро и изящные.

Я довго вибирав дізігн крабів, схилявся до варіанту з боковою тягою а-ля СЗ, а про такий от "туристівський" варіант навіть і думки не було, аж поки не побачив цей Mafac — ну дуже в дусі епохи! ))

Re: Campione

Ага. А когда откроешь для себя барахолки — оно ещё и дешевле в полтора раза будет, чем из интернета детали качать  img/ae  img/ag

Я аж сам чуть не цепанул тот тормоз, Женя просто деньги быстрее достал  img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

(04-04-2017 09:21:36 отредактировано Gagarins)

Re: Campione

Грга Питич,
Грга, це не е туристiвський варiант (хоча розумiю, що хвз зп***в з мафака), але з галмами цього типу  користувалися на велогонках.
гарна фотка

Spoiler

Campione

Re: Campione

kisa, Костя, ̶н̶є̶ ̶л̶є̶й̶ ̶м̶н̶е̶ ̶ч̶а̶й̶ ̶н̶а̶ ̶с̶п̶і̶н̶у̶  навіть взимку я не попадаю на барахолки (кожні вихідні їду на дачу — видихати місто), хоч і живу в 5 хвилинах ходьби від обох )) та і звичка вже напрацьована — рити інтернет ))

Залишилося заспицювати, знайти покри (блін, нирок всього дві штуки), перед фінальна зборка...  *KISSED* і довгими ̶з̶и̶м̶о̶в̶и̶м̶и̶  літніми вечорами полірувати і доводити

Re: Campione

Gagarins, ммм.... біла обмотка! білі перчатки....  img/ah

Першою ластівкою щодо вибору гальм саме такого типу була бесіда з дуже цікавим диваком "Саша-борода" (манєтки для leonyar у нього знайшлися), який свого часу зібрав собі (увага) Тахіон на титані (вісі, втулки, система, ободи, підсидел і т.ін. — ледве ще й не спиці ще на додачу!), ну дуже він нахваляв гальмівну здібність! Ну а як побачив маз̶а̶фак комплектний, то вже не вагався.