Re: Моя вєло хата

LjAlex, це давня і грусна історія. Сподіваюсь на щасливий фінал.
Як буде що розповісти, то обов'язково розповім.

Я рухаюсь, значить я існую!

А вот были ещё такие штуки.

Моя вєло хата

Моя вєло хата

Велосипед супер. На мой скромный взгляд лежак просто из другого времени.

Да, и никакой белой обмоткой его тяжеловесность не исправить...

Крокодил кроме всего прочего несет функцию "памятника велосипеду"  Victor Reshetnjak

В неділю планую покататися подалі, перевірю наскільки зручно і функціонально.
щось думки пішли в сторону дропованого булхорну. Типу такого
https://ru.aliexpress.com/item/OUTERDO- … 0000000000

Добавлено: 01-06-2018 10:15:47

Ну і по вчорашньому питанню
Копія з алі.
Моя вєло хата

Евгений76,
У меня такой скелет тоже есть.
Но ехать на нем по реальной дороге сущий адъ  img/ag
Хочу чехол сделать, желательно из кожи. Осталось кожу найти. А как каркас оно весьма неплохое.

Пафнутий, ну в минулому році вроді було не погано. Раніше стопи на шимановських дельтах занили.

Замінив на карбоній заради 74г, тепер як справжній спАртцмен в труселях з памперсом і контактами катаю  img/ag

Кстати идея насчёт буллхорна с лежаком весьма удачная. В буллхорн мы вставляем торцевые тормозные ручки, в лежак -- торцевые манетки и получаем очень крутой вид на пару с функционалом img/ay

Евгений76,
Сначала не понял идею с булхорном.
Но, когда Дмитрий озвучил свою идею задумался.

vault_boy пишет:

В буллхорн мы вставляем торцевые тормозные ручки, в лежак -- торцевые манетки и получаем очень крутой вид на пару с функционалом

Очень интересно может получится 
И оригинальные  тормоза  без ручки туда тоже можно пристроить.  img/aw

Отож. Залишилося знайти булхорн типу такого як я вище посилання давав, тільки з центральною трубкою, а не просто розширенням під винос.

Лежак обрезанный, чишо?

Евгений76 пишет:

Ну і по вчорашньому питанню
Копія з алі.

img/thank

Кирилл, ліжак таким купив. З вигляду не різаний. Торці з тим же покриттям, що і все інше. Написи симетрично розтягнуті по довжині.
Стоїть мітка макс. сили затяжки.

Евгений76, значит, это лежак "компакт" img/ag

img/ai
Кстати, вел похорошел с прошлой фотосессии. Большей частью — за счёт седла. В лежаке этом что-то есть, причём именно в его.. скажем так, неожиданности img/ap в этом дизайне  img/beard

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Випробував ліжачок. Пройдено загвлом 63 з копійками кілометрів.
Середня в порівнянні з минулим разом, маршут той же, просто розвернувся раніше (59 км) зросла на 2 км/год. Цього разу туди/назад зробив окремим треками, то туд вийшла середня 28,6. Назад вже втомився і робив зупинку, результат скромніше.

Тепер перші враження. Ліжак річ хороша, але як і до всього хорошого потрібно звикнути, більшу частину шляху ним користувався, під кінець шию мало не скрутило, вперед дивився 2 с чере 10 с. Нагадало водія, що засипає за кермом.
Конкретно моя модель, хочеться на 3-5  см довше, хоч якись шарики виточуй. Рукам місце є, але пальці звісають.
По дорозі відрегулював розташування подушок.
Прямий хват звісно уйшов, але коли зовсім невмоготу, то можна прямо на подушки ладонями обпертися. Тормозити звісно не зручно, але по трасі (а цей велосипед задумувався саме як шосер) тормоза не сильно і потрібні. Скористався два рази,  як розвертався і як додому приїхав. Поки все.

Spoiler

вирішив перестати гратися і завести баклажку з водою, бо сьогодні приїхав на межі.
Тут потрібно вирішувати чи воно взвгалі потрібно, ці вкручування на межі, чи тихенько матраснічати. Бо якщо продовжувати, по потрібно пити і їсти в дорозі відповідно.
Але ж вік і кондиції такі, що Тур-де-Франс не поїдеш, максимум містечкові ветеранські покатеньки.