Re: W'star(t)ON
Прикольный фетиш
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON
Страницы Назад 1 … 52 53 54 55 56 … 61 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Прикольный фетиш
Поздравляю! Какие планы на нее?
agafonov1980, Дякую. Для початку косметика (помити,почистити) а після відкласти ,збирати поки не буду. Планується той же сінглспід як і синій але максимально на старій фурнітурі. Колеса на шосейних низьких ободах, покришки 25-28с ,передня втулка з високим фланцем задня Торпедо( думаю поставити торпеду ХВЗ), система на клинах , гальма будуть такі як були з заводу( залишились від Туриста), виніс рідній для СШ кермо сучасне чи пошукаю ХВЗ на 40см. Буду потроху збирати потрібні частини, а чи зберу вело чи ні покаже життя.
на шосейних низьких ободах, покришки 25-28с
дык это "мутный"?
fo_1ook, Кстати да, а какого она года?
kisa,
79рік, номер рами 40
Приблизно постарався передати розмір бази
Провис більший,якщо все правильно міряю у короткого СШ провис вісім сантиметрів,знову ж все приблизно.
Пера у вилки мене трохи здивували, перший раз такі бачу, зазвичай радіусні вони а тут чіткі грані.
stalker20, сумніваюсь, наскільки я зрозумів це звичайна рама тільки що база більша, так званий довгий СШ.
О как, так это из последних мутных! Интересненько.
Добавлено: 20-11-2024 20:12:02
Длинные кончились примерно в начале 77 года.
це звичайна рама тільки що база більша
мутный--это не только разнообразие длин переднего треугольника, но и заваленые более "по дорожному" углы и свой изгиб вилки. и в этом есть свой прикол и цимус.
kisa,
A=560;
B=540;
C=630;
D=125;
E=510;
F=440;
G=1030;
H=610;
I=90;
J=370;
K=380.
На ювелірну точність не претендую Центр заднього колеса у мене був на пересічені пер.
stalker20, якщо ця рама із числа "мутних" то це для мене друга така собі не очікуваність. Цікаво як їде
З рідною вилкою їде так собі. Специфічно.
Якщо не музей, краще вилку поміняти на коротку, а цю до туриста приставити.
Страницы Назад 1 … 52 53 54 55 56 … 61 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON