Re: PUB

IDIANtm, так для цього є інтернет. В ньому те ж саме, тільки сам обираєш що дивитися і без реклами.
Я не рибак, я син і онук рибаків)) але в мене склалося враження, що 90% передач про рибалку мають рекламний підтекст.
Мультики це взагалі хворе місце. Як малі засядуть, так можуть п'ять — шість годин підряд. Важко відволікти. Тільки спорт спасає.

Я рухаюсь, значить я існую!

leonyar, точно так. планировал.  мужик напланировал — бог посмеялся. приехали отдыхать , а по факту на третий день приезда похоронили деда и далее уже не до поездок было. как-то так. в след. году думаю на тачке поехать — общественный транспорт в виде железной дороги  для меня больше не вариант

Куплю  тормоз и крылья на ХВЗ в22

Саша, ждём на тот год img/br

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

(30-08-2017 23:01:54 отредактировано Kruglo)

И такое случается. Один мой знакомый нашёл ЗиЛ Прогресс В-110 новый в упаковке.
PUB
PUB
PUB
PUB

Вот ещё несколько фото
PUB
PUB
PUB
PUB
PUB
PUB
PUB
PUB

В общем нет слов. img/ae

Вообще не езженый img/ai
Почему я никогда ничего не нахожу img/ak

img/ai

https://vk.com/club78589511 отсюда ЗИЛ?  за сколько купил таки?

Куплю  тормоз и крылья на ХВЗ в22

img/ai Тваюж
То есть, поздравляю знакомого  img/kefir

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Вот уж пруха так пруха img/ai !!!

ЭТО как-то целенаправленно хранили, поскольку кроме характерной для времён СССР промасленной бумаги в упаковке заметен не применявшийся в те времена полиэтилен и даже газеты, более-менее новые.
Если это всё не мистификация, конечно.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

(31-08-2017 11:48:57 отредактировано leonyar)

субота 02/09/17 в 16:00 — 18:00

Реджинальд Іванович Воронцов — радянський велоконструктор, автор "Тахіонів" та експерементальних веломашин.

В переддень Київська Сотка 2017 будемо спілкуватися про історію, теорію та практичні аспекти велобудування в конференц-залі Київського велотреку. Вхід вільний, кількість місць обмежена.

https://www.facebook.com/events/1019764 … 1915304303

У них была упаковка?  img/ai
img/ag

Ищу крылья на турист, переднее крыло и щиток цепи на Минск В-114.

DVDshnik, самому не верится. Но всякое случается.

Газети вже з 21 столітяя, з України.
А взагалі бомба.
Мабуть мені таке не попадається, бо я б "завіс" не знаючи що з ним робити. Про крокодилінг мови просто бути не може, катати, просто не знаю, максимум 2-3 рази в рік. А просто щоб дома стояв, воно і добре, і втой же час вважаю що такими речами варто з людьми ділитися — отже музей чи експозиція.

Я рухаюсь, значить я існую!