Re: Вопросы и ответы 2017

Riverdale, все Vittoria и Continental, например.

Riverdale пишет:

У современных трубок, как я понял, шов заделывают/заклеивают у всех.

Нет, есть трубки со швом, и есть как воронежские или туфо, у которых слои склеены, но даже эти можно ремонтировать, просто сложнее.

iva816, поштучно)) цену не помню, позвоните и спросите

artem4ik19 пишет:

позвоните и спросите

Я бы позвонил , да выходной у них , решил предварительно здесь спросить.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Riverdale,  трубки современные так же клеятся, в прошлом сезоне прокалывал, у Кисы где то масьер-класс есть как клеить, приклеил на них сезон откатал, давления держат, вот такие у меня  http://www.wiggle.ru/vittoria-трубчатая-шина-rally/    , Евгений тоже такие покупал, они ремонтно пригодные.

pe4nik,
Это прекрасно, с оранжевой полосой вообще то, что нужно. Уже отыскал родные туклипсы, цепь и велотуфли на свой С-Ш. Дело за вилсетом на трубках.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Riverdale,  Мне на трубках больше нравиться, собираю еще один Старт шоссе то же будет на трубках, уже прислали.

pe4nik пишет:

у Кисы где то масьер-класс есть как клеить

Вот
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=6632#p6632

Riverdale, только они не оранжевые, а как там и написано "tan"
Здесь цвет больше похож

Spoiler

Вопросы и ответы 2017

Спасибо коллеги.Честно от трубок отворачивает только ремонтногеморойность,а так как велосипед будет  скорей музейныи,с неспешными покатушками в хорошую погоду,то наверное оставлю на трубках

привал где то там,за горизонтом...

механик_км, неспішно на шосе?
Та ви жартуєте. Специфіка шосейника в тому, що він просто просить швидкості.
Іноді кажеш собі, я не поспішаю, їдемо помаленьку... і вже через три хвилини починаєш вкручувати. Збирете, самі відчуєте.
З фіксом схожа історія, тільки там вкручувати починаю вже через хвилину.

Я рухаюсь, значить я існую!

Ну то я не досить правильно висловився) Мав на увазі що без жесті,об’ізжая ямки та без стрибків з бордюр і саме на такій швидкости щоб встигали зацінити красу проізжаючого вела,а мож і самого наіздника img/ag

привал где то там,за горизонтом...

iva816, менше ніж на 100 грн не спішать висилати. Ціни приблизно від 30 до 65 коп. за 1 кульку. Я брав весною всяких розмірів на 450 грн., відправили замовлення на через три робочих дні. На пробу вибірково перекалібровував- партія з 200 шт розміру 4.75 виявилась бракованою- штангенциркулем розбились на дві гомогенні групи і ще 22 різнокаліберні  img/as . Після цього перевірив всі — серед інших розмірів по 1-2 на сотню штук вибивались з групи, гарбузів не виявлено.
При покупці "каліброваних" шарів треба дотримуватись принципу "вір, але перевір"  img/bk

К своему вопросу о втулочке добавляю запрошенный вид:
http://polariton.ad-l.ink/private/8DXwz … /image.png

Валерий,
Може бути древня шосейна втулка. Стандарт 32 спиці в задньому колесі використовувався на шосейниках велосипедах ще в 80-х.  А отвори на дві спиці мабуть експериментальні. Часом такі трапляються на європейський втулках, але там по центру круглі розширення, так що можна головку спиці завести через нього. А фрівіл мабуть накрутили при модернізації.

Здвоєні отвори мають ще одну перевагу — простіше всовувати усякі екзотичні спиці. Типу плоскі.

Я рухаюсь, значить я існую!