Re: Моя вєло хата
Друга відмінність олімпійської серії — відсутність хохломи на рульовому. Деякі розумники їх за СЗ продають
По суті декор, все інше типовий стартон, ну може трохи більш якісно зібраний. Є рама звичайного, 78 року, в ньому відчувається якась "нєбрежность" лугі з хохломою різної висоти, залитість припоєм і т.п. цей 79-го набагато акуратніше зібраний.
Трубки ему ещё красно-белые.
Только 18 спиц радиально, это проверенное решение? Или там фланцы достаточно мясистые?
Трубкі які по акції були, такі поставив
Це самий дорогій елемент вийшов. В стилізацію аля 80-ті вписуються.
Про 18 спиць це про заднє колесо?
Там втулка СШ, в мене побоювань не викликає. Рішення Костя на Табуретці перевірив. Спицовка звідти скопійована, тільки втулкі з низьким фланцем, вони суттєво легші.
Вага ровера зараз 9150 г, бюджет приблизно 2800 грн.
Евгений76, Просто супер!
. Аж захотелось на нем проехать.
Давно в себе нічого не писав.
На вєлосотку 28 травня я не поїхав. Все було готово, але перед самим виїздом повідомили прикру новину, і стало не до того.
30 травня умудрився впасти з велосипеда. Банально і больно.
Але все проходить, ребро вже не болить, тільки ниє.
Сьогодні вперше на Стартончику поїхав на роботу. Це бомба. Трубки наше все, вже другу годину хожу під враженням. Більшу частину шляху (правда на роботу в основному з гори) проїхав з розрахунком 50/13. Не тому, що спортсмен, а тому що було легко крутити. Накат при 9,5попугаєв бар, бомбезний. Ці всі розмови, що в дорожніку краще, неправда, коли в хід ідуть трубки.
Машини звісно обганяли, але помітив дивину, якось повільно, ну ладно, думаю, роздивитися хочуть. Але потім дивлюся і віддаляються теж повільно .
Коротше кажучи, задумався про перевод всього з тонконогого з клінчерів на трубки. Поки зупиняє ціна і ремонтнопридатність.
Штука классная. Даже на самых дешёвых 7-атмосферных Сваллоу прикольно.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Та то фігня, просто для фотосесії все має бути ідеально.
Як не дивно сідуха мені зручніше ніж типа Вєло з заклепками. Не знаю скільки джинси протягнуть. Залишки літьєвиї швів на сідусі зрізав відразу як отримав. На короткіх маршутах не уступає по комфорту чепраку, на довгих побачимо, бо проколостійкість трубок ще потрібно перевірти перед поїздками 20+ км від бази.
Евгений76,
Вел просто накатисто-воздушный и легкий на подрыв.
То ощущение которое недавно вспомнилось, и из-за которого я немного поменял своё отношение к ободам .
Но на трубки пока неготов.
О, сколько я про неё слышал
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.