Re: PUB

Жена пока была в д/о тоже пекла хлеб на закваске. Сейчас времени не хватает. А хлебопечкой спрашиваю что не пользуешься, там быстрее. А это говорит совсем не то, такой как из хлебопечки и купить можно.

CustoмBicyclь, Хочу Знать, утром если на завтрак овсянка, семена льна добавляю в неё. Какие вообще трудности?

Что-то вспомнилась поговорка деда "дурной як сало без хлиба". 27 лет как он ушел, а помню. Мм, пойду поем хлеба с салом.)

Делай правильно и не делай неправильно © Лао-цзы

CustoмBicyclь,  Ну таке. Ми з дружиною багато років споживаємо це Смачно-корисно і норм, хоча там теж є продукти грубого помолу.
Їдемо далі, весь зерновий хліб з магазину, теж грубо мелений. Ну і на кінець, усі снеки теж шкідливі, але ми їх їмо. Не плутайте у теоріях. Якщо придивитись до рецепту, то так, у Вашому розумінні там шкідливе для травлення грубе зерно, але з іншого боку, купа корисних речовин. І взагалі, ми не малі діти і старі люди, немає причин перейматися

КРЕДО: Ніколи не віддам гроші за те, що можу зробити власними руками.

Ви я так розумію не дієтолог, я також, а от посилання нам пропонував саме дієтолог, принаймні у дружини стан поліпшився.Ну а з приводу хліба, не розумію з Вашого боку такого скептицизму . Наголошую, це не реклама.Дякую  img/thank

(01-02-2020 13:56:53 отредактировано tork)

Коллеги хочу похвастаться  img/ah
Я тоже хлеб пеку....  Без дрожей https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 966#p81966
Сняли ролик с сыном. Хлеб доставали без меня я уже спал. Он сверстал видео....
хлебопечка уже давно пройденный этап(уже давно сломалась)  img/ag пеку в электродуховке.
Рецепт простой вода. мука.  Закваски. Соль сахар. И все...

kamenskij, цілі зерна людина не перетравлює. Птахи щоб його частково перемолоти/перетравити змушені ковтати дрібні камінці і пісок. І всеодно птахи і тварини є рознощиками насіння в природі.
  Не варто в бесідах про користь для організму вплутувати блуд маркетологів про чудотворність грубого помелу і цілих зерен. Більшість продажних чудо-добавок проходять по травній системі транзитом, лиш би тільки не шкодили. Кишківнику скраб не потрібен — його епітелій повністю оновлюється за кілька діб. Це як антипригарне покриття посуду — з ним треба ніжно поводитись, а не шкрябати.

kamenskijimg/al

Spoiler

я лікар-ендоскопіст, при колоноскопії регулярно знаходжу не вимиті поклади "дієтичних" добавок і цілі чи частково розкушені зерна, а також бачу їх прямий "корисний" вплив на слизову  img/bk

CustoмBicyclь Я Вас почув, img/thank  зрозуміти ніби і можу, але не хочу. Бо наприклад кредо
Жити правильно по всім канонам неможливо, буде десь та заважати, ну от наприклад у походах сироїди та вегани довго не витримують. Ну і приклад, який став для мене дзеркалом в яке не хочу дивитись

Spoiler

Був у нашій шоссе гуртовні Геннадій. Правильно харчувався, не зловживав, веселий та компанійський. І от на ранковій пробіжці — обірвався тромб

Вибачте, крик душі

CustoмBicyclь,   img/thank  img/ag

Я давно подозревал по характеру истерии вокруг био-органически-экологичного того, что в рот пихают, как минимум, отсутствие пользы. Вы, как специалист, и прямой вред показали img/ay

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Вред не доказан. Польза тоже не очевидна. Такое. Лишь бы нравилось. Все эти утверждения о пользе/вреде. Никто не знает как оно происходит, как получается, что один бухает всю жизть и хоть бы хны, а другой понюхал скипидару и каюк. Не так это работает, не так.

А вообще я вам скажу так, ребята. Что бы там не говорили, а голова это главный орган у человека. Если голову поведет, медицина будет бессильна  img/ag

Польза для головы километров через 50 приходит, когда уровень глюкозы падает )

DCorvus, не очень понятно, что именно вы имели в виду...
Головной мозг эту самую глюкозу особенно любит.

bellissima, при заболеваниях, связанных с неконтролируемой нейроактивностью, ее можно подавить именно низкоуглеродной диетой. Шизофрению и эпилепсию издревле так лечили. Недаром говорят

Просветление, оно с километрами приходит

Ага, ну да... но прежде есть риск у пациента уйти в отключку и шею свернуть в результате обморока...
img/bk
При безуглеводной или низкоуглеводной диете интенсивные нагрузки не показаны,  так как глюконеогенез из жировых депо не столь быстр, и неэффективен в коротком промежутке времени...

Ну так или одно или другое img/ab