Тема: Квант 1987р (54)

Купив його 2017 року в дуже творчих молодих людей занедорого, але в жахливому стані... Цей "стан" створив на старості літ покійний О. Сорокін в Харкові, розфарбувавши "на продаж" раму в жовті кольори з деколями Москва-80 і підписавши своїм іменем...  А молоді люди продовжили розфарбовуванням коліс а-ля червона хохлома і оце все москов-стайл... На довершення — менший підсиділ замість штатного 27,2 призвів до перенапруження в підсидільному вузлі, що вилилось в серію ремонтів тупо з усіх сторін уже після покупки. За частину з них низький уклін Жені Водолазському aka Waterlaz, за іншу — шанованому тут (і не тільки) kisa.

Їздить велосипед дуже добре, без нюансів. Будучи предтечею Тахіонів має всі ознаки топових гоночних рам свого часу, а жорстка вилка-двохкоронка робить велосипед ще більш інформативним та маневренним.

Для мене не зовсім зрозумілим залишається з яких же труб їх робили, хоча вважається, що типу 27,2 — значить Columbus, а 26,2-26,4 — так званий місцевий "нікопольський водопровод".  В моєму випадку ширший діаметр, каретка 36х24 та овальні задні пера та вага рами в 1790 грам цілком можуть бути в підтвердження версії про Columbus SL. Ще одним аргументом вважаю замітку в кінці статті.

Що стосується мого екземпляру, то це наразі улюблений особистий велосипед, тож було прийнято морально-вольове рішення привести його за зиму в божеський вигляд в плані лако-фарбового покриття. Думку про оригінальний дизайн з блакитною або червоною лівреєю поки не сильно підтримую, хоча розглядаю. Жовтий подобається в плані легкості та поєднання з чорними колесами, але теж поки в роздумах, головним чином через вилку — її тоді треба буде хромувати, а з двокоронкою це може бути складно, на мою думку. Іноді навіть думається залишити такий ретлук, але з поваги до рами все ж хочеться освіжити, і так на "дровах" їжджу кожен день)))

Квант 1987р (54)

Тож починаю активно думати, чужі думки вітаються.

11

Re: Квант 1987р (54)

Ух який апарат.
Микола, зроби йому фотосесію, з вузлами, особливо двокоронку.
Ну і вага сподобалась.

Я рухаюсь, значить я існую!

Re: Квант 1987р (54)

Vognick, Да, нижние перья без вмятин под колесо и звезду, итальянская каретка с разрезами и всё остальное указывает на Columbus SL.

2

Re: Квант 1987р (54)

Слышал разговоры, что там не SL ставили, а что-то уровня Cromor. Впрочем, истина где-то посередине.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Re: Квант 1987р (54)

Бакалея, Думаю, из Cromor чуть тяжелее должна была получиться. Хотя возможно. Зависит от размеров.

Re: Квант 1987р (54)

Все ж таки, на мій смак,"фірмовий" блакитний найкраще виглядає. Але треба ще умудритись попасти у відтінок.

Квант 1987р (54)

2

Re: Квант 1987р (54)

atepernetuzh, самые тонкостенные, по идее, Метеоры. Я планировал как-то купить себе Квант и подержался руками за фрейм — особо легким он мне не показался.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Re: Квант 1987р (54)

Бакалея, я поработал с несколькими хорошими импортными рамами( 1.5- 1.6 кг) и у них ощутимо( руками) падает жёсткость. Поэтому имеет ли смысл гоняться за суперлегкими рамами?

Добавлено: 06-11-2020 19:07:59

Разве что из oversized труб.

Re: Квант 1987р (54)

Там де треба ця рама якраз жорстка  img/bf

По Метеорам — дуже цікаві рами, але не за рахунок ваги.

mn6264 от чим цей варіант не подобається — завжди буде палитися, що не оригінальне лфп, навіть якщо в тон попасти. Другий аргумент проти небесно синього — скучний він якийсь... Але практичний і в квантовій концепції в цілому)

Re: Квант 1987р (54)

Хех, мабуть буде жовтий в теплому тоні. Не така циганщина, але щось подібне по компонуванню + деколі мабуть наклею квантівські:

Квант 1987р (54)

4

Re: Квант 1987р (54)

оце що, теж Квант, чи я не розумію?..  img/whipped
який у нього зрiст?

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Re: Квант 1987р (54)

Vognickimg/ay очень даже красивая цыганщина. по мне просто супер.

Re: Квант 1987р (54)

Чистив телефон, вирішив для історії залишити яким він мені запам'ятався в процесі їзди "до" оновлення.Квант 1987р (54)

1

Re: Квант 1987р (54)

img/ag Я хоть пропорции его увидел на спицованных колёсах. Красив img/ay

Добавлено: 07-02-2021 20:27:03

Еслишо, на Ахтырском переулке сейчас вот за раму без вилки в глянцевый порошок без лака с меня содрали 400 грн. После нанесения мной рисунков, грозятся покрыть лаком за 100 img/af

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Квант 1987р (54)

Ну, в ділі на треку він симпатичніше виглядає, але якось не фотографував. Зате знайшлась фото з синім Спринтом. Рама чуть важча, чуть простіша, але в цілому подібна геометрія і на хороших колесах котиться як треба. До речі, синій металік як з чорним заходить, а!

Квант 1987р (54)

ПС: я мабуть в Київ-полімер буду везти, бо вже домовився за піскоструй поруч у Валерія. Чи на Охтирському свій цех для зачистки?