Re: PUB
В Ростове-на-Дону 23 числа будет.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 887 888 889 890 891 … 1 043 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Були в когось спроби створити електровелосипед на основні радянського дорожника або турінга з встановкою мотоколеса спереду? По ширині між дропами воно підходить (100 мм), дропи потрібно перепаювати, бо осі там 10 або 12 мм (можливо існують і 9). Чи витримає сама вилка та велосипед таке використання (потужність мотора 500 вт)?
Не, тут люди адекватные, в основном. Подобные темы считаются недостойными и неприличными
AARadchenko, спроб в інтернеті повно. Скажу коротко, щоб не розводити картину маслом. НЕ ВАРТО!
Якщо руки голові спокою не дають, шукайте фрейм мотовелосипеда, того що з заводу під мотор розраховувався, або взагалі мопеду. Все інше розвалиться, і добре якщо не на швидкості.
Євгеній76, дякую. Мене питали чи можливо таке встановити літній людині для недовгих поїздок, вирішив тут перепитати, бо хтось точно в темі.
AARadchenko, у меня имеется заводской, с передним мотор-колесом самой минимальной мощности, 250Вт. Дропы передней амо вилки выглядят внушительно. Для недолгих поездок самое то.
AARadchenko, знакомый электровелосипедист, мне однажды сказал. будешь собирать электровел, бери раму "стелс" они крепче остальных.
tork, питання вже не актуальне. Цікавило чи життєздатне буде з тими рамами що є, купувати точно ніхто не буде, дача відміняється.
За що я люблю виставки?
1. За те, що до них трохи далі, ніж до роботи, тобто план по накату виконується швидше.
2. За те, що там бувають конкурси і розіграші подарунків:
Уровень — полезная в хозяйстве вещь. А что за редкоземельный магнит?)
VaultDweller, редкоземельный — он же неодимовый. Вроде как позволяет и намагнитить отвёртку, когда надо, и размагнитить, когда не надо. Не пробовал ещё.
Неодимовых магнитов есть в конпуктерах: из неисправного HDD один-два магнита запросто извлекаются. Как и из исправного, понятно.